Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a chartolat, gondolatokat! Elég sok minden lefelé mutat, most a külső körülmények is azt jelzik a 14815-öt megtesztelik és valószínű az 14635 is alatta. Sziget zárás 15309 körül lenne, lehet megpróbálkozik vele a DAX.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a chartolat, gondolatokat! Elég sok minden lefelé mutat, most a külső körülmények is azt jelzik a 14815-öt megtesztelik és valószínű az 14635 is alatta. Sziget zárás 15309 körül lenne, lehet megpróbálkozik vele a DAX.
Mára a FED rendkívüli ülést hívott össze...
Ma 17:00 órakor FOMC Member Bullard Speaks
Ma 17:15 órakor ECB President Lagarde Speaks
Lehetnek fontos bejelentések, ráadásul közel is tették a bejelentések időpontjait.
Hajnali jó reggelt!
Lehetségesnek tartok egy kis korrekciót 15.307 vagy inkább 15.419-ig.
Abban az esetben, ha 15.100 alá esik, akkor erőből folytatja a lefelé irányt.

Grat szép volt az előre jelzés!
Be is lendültem én is. Estére zártam, hétfőn talán vissza húzás ahogy be is jelölted.
Ez fekete péntek, nagyon eltaláltad. Nagy grat!
Szia Lenthor!
Tényleg nagyon jól láttad, már jó előre. Szinte teljesen azonosultam az elképzeléseddel, aztán végül mégsem profitáltam belőle, ahogy régebben is sokszor jártam. Megint erősen meg kell gondolnom a visszavonulásomat a tőzsdétől "decision making problem" jeligére.
nagyjából onnan vissza is pattant, ahol jelezted. Ez is szép volt. Gratula !!
tartom a shortokat. Dax, sp és nasdaq.
De zárom is őket lassan.
innen vagy pánik esés zárásig vagy szépen visszahúzzák, azt nem hiszem ,hogy itt marad.
De jól láttam az SP-nél és a DAX-nál is, hogy mi fog történni.
Az esések megkezdése előtt tettem be, hogy minek kell lennie az SP-nél és a DAX-nál.
klcsit még eshetne.
Shortban vagyok majd mindenben, nem lenne jó egy felhúzás.
Valahol ebben van egy kis logika is. hétvége jön, az emberek idegesek Ukrajna ügyében
Amcsik meg szoktak venni péntek este ilyen eséseket, itt lehet azonban még pánik is ha nem áll meg most az esés..