Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

:) megmalmozták az angol nyomit.

#898314 prfecó Előzmény: #898302

két kölyök: Putyin Oroszorszaga és Amerika mint a vilagcsendore. Nevető harmadik Kína . Vesztes EU

#898302 TrendMan Előzmény: #898299

Nekem is egy ilyen utcagyerek hasonlat jutott az eszembe:

Amikor kölyök vagy még, mindig vannak rontom-bontom srácok, akik a kötekedésért meg a hatalom érzéséért kötekszenek.

Ez egészen addig szokott tartani, amíg valaki pofán nem veri őket.

Namármost ugye nem jó, ha ez a helyzet nagyhatalmak között alakul ki, mert most mi felel meg a pofánverésnek?

#898299 prfecó Előzmény: #898296

sportok meg el , de nem tarhatjafel meg 30 napig a csapat összevonásokat Putyin , viszont arc és presztízs vesztes , ha visszavonul

#898241 TrendMan Előzmény: #898240

És kellene ide még egy karikatúra újság, amely az ilyen helyzeteket kifigurázza:

"Szergej Lavrov megkérdezte brit kollégáját, hogy elismeri-e Oroszország szuverenitását a Voronyezs és a Rosztov területei felett.

A FORRÁS SZERINT TRUSS RAGASZKODOTT AHHOZ, HOGY AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁG SOHA NEM FOGJA ELISMERNI OROSZORSZÁG SZUVERENITÁSÁT VORONYEZS ÉS ROSZTOV FELETT."

Ezek szerint Lavrovnak van humora és ez egy beugrató kérdés volt.

Vagy (B verzió) jól mérte fel, hogy a brít nőnek halvány lila gőze nincs a helyzetről.

https://www.ft.com/content/3a1d520d-228a-426a-b234...

(Kieg. Mióta Nagy Britannia megszavazta a kilépést az EU-ból, azóta csak egy út van lejjebb egyre lejjebb.)

#898240 Koffein Előzmény: #898234

Nem éles az a Brit kés :)

Kéne ide egy Kissinger... ez a Lavrov rá hasonlít, penge a fószer.. reggelire megeszi, ezeket az elkényeztetett aktatologatókat...

hosszúasztal problematika

#898224 Ibiza Előzmény: #897875

Azt olvastam, Orbán csapatában volt egy aki covidos volt, Makronnak állítólag volt negatív tesztje de nem engedték, hogy oroszok is elvégezzék a tesztet, ez 2 óra kiesés lett volna, és nem akarta, hogy oroszok a DNS-éhez jussanak. Csak jelzem, szerintem már rég megvan nekik, ha mást nem a poharakról..
Elvileg nem kizárható, hogy egy olyan covidos fertőzést vitetnek putyin közelébe ami genetikailag putyinra halálos lenne.
Butaság a dominancia, hiszen Putyin és a vendég is az asztalfőn ül, tehát egyenrangúak.

#898200 Koffein Előzmény: #898199

Akkor gondolom vizet se ívott a tali alatt, mert amikor belekortyolt a pohárba, akkor a nyála is ott maradt a poháron, ami alapján a dns-ét megtudhatják... :)

#898194 Tapasz Előzmény: #898192

Rosszul olvastad. Nem módositják, hanem megszerzik. Az nagy különbség.

#898192 TrendMan Előzmény: #898187

Én azt a részét nem értem, hogy Macron azért utasította vissza, mert félt, hogy módosul tőle a DNS-e.

Ha jól olvastam ezt írja.

Namármost, ha egy felvilágosult ország liberális szellemű miniszterelnöke ilyesmitől retteg (nem is oltástól, hanem teszt-től), akkor miért is ostorozzuk az oltásmegtagadókat?