Úgy néz ki, mint egy statiszta.
Így néz ki egy 26 évek californiai nő, akit most fiatalkorúak intézetébe zárnak
https://www.inquisitr.com/10000588/child-molester-hannah-tubbs-sentenced-to-two-years-in-juvenile-

lehet.. előre megírt forgatókönyveket élünk meg :)
a németek meg elnémultak az ukrán helyzettől :P
Lehet, hogy az összes hír, amit olvasunk egy számítógépes vírus által az előre megírt valóságalternatívák közül véletlenszerűen lehívott párhuzamos valóságok egyike.
Ezt hívhatjuk akár Mátrix-nak is.
Ettől tartanak, de nem így kell érteni, csupán tartanak tőle, hogy ha mégis ez a helyzet, akkor az orosz csapatok lényegében közelebb nyomultak a NATO-hoz és a lengyel határhoz.
Itt meg azt látjuk, hogy a kínai elnök közelebb tudott nyomulni Putyinhoz, mint Orbán Viktor:
https://index.hu/kulfold/2022/02/03/kina-oroszorsz...
Se kis asztal, se nagy asztal, Putyin elnök ölelve marasztal.
Orbán Viktor: Magyarország jégtörő lehet a nemzetközi konfliktusokban (magyarnemzet.hu)
mondtam. "Azt gondolom Orbán most közvetítő kelet-nyugat között."
ezek Brüsszelbe mit szívnak? :D
ha párhuzamot vonunk, ez alapján, amerika is megszállta az eu-t, azon belül a lengyeleket, románokat, németeket, mert amcsi katonákat telepítenek oda?
igen, ez lenne a liberalizmus, mármint a valódi.
"A demokrácia lényege, hogy bármiről lehet beszélni. Bárkinek lehet bármilyen véleménye, bármiről, amivel egyet lehet érteni, vagy nem. S ezzel lehet vitatkozni és valahol középen találkozni."
De nem ez van, hanem szélsőbaloldali (liberálbolsevik) diktatúra.
Megfélemlítés, elhallgattatás, mémkatonák támadása a módszerük.
A demokrácia lényege, hogy bármiről lehet beszélni. Bárkinek lehet bármilyen véleménye, bármiről, amivel egyet lehet érteni, vagy nem. S ezzel lehet vitatkozni és valahol középen találkozni. Ezzel ellentétbe, tovább fújják az elhallgatás, eltörlés lufit... a többségéről nem is hallottam, lehet a zsé kategória így akar reflektorfénybe kerülni..
Joe Rogan elhallgatását követelők/bojkottálók:
Joni Mitchell
Nils Lofgren
Brené Brown
India Arie
David Crosby, Stephen Stills and Graham Nash
Roxane Gay
Mary Trump
Ennek az ízléses reklámnak az eltávolítását, és az ebből elmaradt bevételeket nem kultiválták a befektetők.
FB -22% aftermarket
Állítólag többen vannak.
nem tudom, hogy mennyire távolították el, nekem pont most ugrott elő ez a reklám... ijedtembe ki is x-eltem a videót :))
Sajnos itt most csapást mértek a kampányra és eltávolították ezt a 'szimpatikus' és 'etikus' antireklámcsodát: