Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: 300 HUF

#89606 Ibiza Előzmény: #89600

ha van egy házad ér 25milliót az 100e eur volt 250-nél, 300as eur-nál 83.300.

A vörösök eurban tartják pénzüket (mint simor) és tökecsoportok is ugrásra készek megveszik az országot.. már elkezdödött ez. vsz azért voltunk 300felett..

gondolj bele 300on átváltotta eurö vett otp-t 1500on és kapott magas kamatot..arra várnak megint 300legyen és kiszállnak.. jöhet a következö a csökkent ingatlanárak felvásárlása

Re: 300 HUF

#89600 Ibiza Előzmény: #89597

na jó áthoztam: jobban ide való

-amelyik cég (pl széles) csak a magas eur árral tud nyereséges lenni az sz@r cég.. mondom én aki exportálok is.

-rengeteg hazai árképzés alapja az euro árfolyama,rárakodik mindenre

- 300Ft-os importot azonnal kifizeted a kereskedelemben.. nem csak luxusárut hoznak be..

egy szakértö az lobbizik érdekeket képvisel, holnap elmagyarázza miért jó a 250Ft-os Eur..vagy miért értékes a mókussz@r...

sztem 265 az ideális..a mostani örülmények között.

VAGY: legyen a magyar minimálbér 1000eur és legyen minden piaci áron...

sztem 265ön áttérhetnénk önkényesen az eur-ra

Ha 300Ft az eur áttérés akkor elrabolják a vagyonod 10-15%át.. inkább ez a cél

300 HUF

#89597 Zabás

Na én itt vagyok!

szóval: 2 hete voltam egy előadáson, és ott az előadó aki:

Július 9.

I. Szabó Viktor (Aberdeen Asset Mgmt.)- Forint és magyar államkötvény sztori: leányregény vagy horror?

Ő elemezte ki és magyarázta el, hogy a Magyar gazdaságnak miért lenne a legideálisabb egy 300 forintos EURo árfolyam!

Exportnak kifejezetten jót tett/tesz a magas árfolyam, mert így mi váltunk a legolcsóbbá a régióban, a szomszédos országokból áramlik a gazdasági turizmus, mindenki itt költi el a EURoját stb.stb! A gazdaságnak jó lenne magasan tartani az árfolyamot! De itt jön a kontra, ha magas az árfolyam a sok hiteles bedőlhet és ez megingathatja a Bankrendszer, ami így is meg fog ingani a sok és még több nemfizetőtől aki nem az árfolyam miatt nem tud fizetni! Hanem mert elveszették a munkájukat! Ördögi kör! Ő az EURot középtávon egy nagyon szük sávban látná a legszívesebben ami 285-295

A lényeg, hogy legyen stabil és kiszámítható! Sokkal többet érne, mint egy alacsony EURó árfolyam, ráadásul a gazdaságunk nem is indokolná egy 270-alatti €-t de szerinte ez is nagyon alacsony!!!

Forint 270-alá benéz sze…

#88995 Zabás

Forint 270-alá benéz szerintetek? Nagyon elbizonytalanodtam, hogy most mi is lesz vele 272-őt sikeresen átvitte, amire azt mondta mindenki, hogy erős támasz, és ha azt áttöri akkor a260-is elérhető lehet! Hát nem tudom, vegyek vagy ne vegyek???

azért a múlt heti nagy u…

#87931 Csokigyáros

azért a múlt heti nagy usa rally után be kellett volna néznie 270 alá...

lehet mégis 372,40-en kellett volna beszállni... :(

vagy legyek optimista... :)

Re: nincs cím

#87439 -sabe Előzmény: #87425

Nem te szoktál a Keletiben cséndzsmanit suttogni a külföldiek fülébe? :)

#87425 Zabás Előzmény: #87406

600$ at sikerült csak, hogy be tudja fizetni a Görög útját! Remélem mikor hazajön, megint tud adni egy kicsit jó árasítva! Aztán 1 hónap múlva utazik vissza Detroitba ott él!

#86229 Csokigyáros Előzmény: #86186

természetesen Én forint shortra, eur longra gondoltam...

272-es beszállóra 278-as célárral...