Köszi.
Megindult a dax közben.
Az az igazi boldogság, nagyon nagy gratuláció!
Múlthéten született az újabb unokám. A főzés közben jött a hír, hogy jönnek hozzánk. Igaz az unoka még nem kér belőle, de a lányom imádja.
Én nagyon szeretem a gombát, de csak keveset ismerek és csak azt merem leszedni. Biztos nagyon finom lett a bakonyi sertés bordád, erdei gombával, grat!
Akkor már a C/5 kis 1-es hullámát valószínűsíted. Nagyon altatnak, még a csökkenő csatornában.
Na, akkor elkészültem a "bakonyi sertés bordával" Különlegessége, hogy a benne lévő gomba az általam nemrég az erdőben szedett laskagomba!
Nem kell aggódni! Nagy gombász vagyok. Szeretek az erdőben a gombák után mászkálni. Jó levezetés a tőzsde feszültségeinek levezetésére, ugyanúgy mint a horgászat!
Megjegyzés: sajnos a család nem szereti a halat, így megy vissza a vízbe.
Nem akarom törölni a korábbiakat, de abban az esetben, ha kész a C/4 hullám csúcsa, akkor a pink vonalat nézve, most alkalmas a helyzet arra, hogy lejött a pink "i" hullám és most fel a pink "ii", utána nagy erőkkel le a pink "iii".

15.410 környékére figyelni! Jelenleg 15.541, de hamar leszaladhat oda és onnan akár felfelé is fordulhat, de mehet lefelé is..
13:45 EKB döntés közel van!
Arra kell figyelni majd, hogy a "C/5" hullám
a-b-c lesz vagy
öt hullámos (i-ii-iii-iv-v)
Sok esetben öt hullámos szokott lenni!

Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a nagyon jó chartokat, gondolatokat!