Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

magyar - orosz nagyemberek a nagyasztalnál

#895136 Ibiza Előzmény: #895104

Általában van hangosítás, az a módi, hogy gesztusként esetleg pár mondat a vendéglátó/vendég nyelvén de a megbeszélés egy harmadik nyelven. Sokszor használnak tolmácsot mert időt ad gondolkodni.
De nem itt dőlnek el a dolgok, ez már a diplomácia, úgy kezdődik ki hova ül az asztalnál, milyen a ruha a testbeszéd.. milyen fogalmazást használ... itt látható mindketten az asztalfőre ültek. egyenlőek a felek.
Korábban egy szaunában vagy egy bor mellett már megbeszélték szerintem az alapokat. Azt gondolom Orbán most közvetítő kelet-nyugat között.
Jól teszi, mi határ vagyunk kelet és nyugat között ezt ki kell maxolni.

the woke wolf

#895122 Fornit

Piroska a farkas :

Még az orrmérete is megvan hozzá :)

Na, meg ha magyarul farkasnak hívom, azzal megsértem, mert kritizálhatom a nőségét?? :))

#895107 TrendMan Előzmény: #895104

Legalább nyomhattak volna egy gombfoci meccset azon a szép, nagy asztalon.

#895104 matgab Előzmény: #894731

Úgysem közvetlenül beszélnek egymással, hanem egy tolmács nyomja a fülükre a szöveget.

#894739 Koffein Előzmény: #894737

pont erről elmélkedik Frei https://www.facebook.com/photo/?fbid=4748722240097...

"A kompromisszum talán tényleg ott húzódik, amit ma nyílt levélben javasoltak a világsajtónak elküldött üzenetükben egykori moszkvai nagykövetek, nemzetközi diplomaták, történészek, politikusok. Még Hruscsov unokája, Nyina Hruscsova is az aláírók között volt.

Szerintük vissza kellene térni Henry Kissinger 2014-ben tett javaslatához, és Ukrajnát „finnországosítani”. Értsd: Ukrajnából határozott, független országot szervezni (maguknak az ukránoknak), amely kooperál ugyan a Nyugattal, de nem tagja a NATO-nak, és nem hergeli Oroszországot nemzetközi katonai és mindenfajta más szervezetek tagjaként. Mint például Finnország!"

#894737 TrendMan Előzmény: #894736

Azt gondoltam, hogy a hűvös nemzetközi viszonyokkal arányos a távolság, de tényleg lehet, hogy csupán a Covid.

#894736 Koffein Előzmény: #894731

hiányolom középről a plexit, így még át tudják köpni egymásra a kovidot :)

#894731 TrendMan

Így egyébként még lehet jól beszélgetni?

D MTI20220201001Hallják egymást vajon?

Nekem egyértelmű, hogy i…

#894720 matgab Előzmény: #894716

Nekem egyértelmű, hogy itt amerika fújja a passzátszelet.

Rohadtul nem szeretnék, ha az EU és Oroszország között tovább erősödnének a gazdasági kapcsolatok. Emiatt fúrják a gázvezeték projekteket meg az összes orosz projektet , az atomerőművektől kezdve a metróépítéseken át mindent.

Az USA elsődleges érdeke, hogy gazdasági érdekszféráját megtartsa, kiterjessze. Ezért is kell nekik Ukrajna.

Ez az Ukrán helyzet, a B…

#894717 Koffein Előzmény: #894716

Ez az Ukrán helyzet, a Biden csapatának egy lehetőség, hogy a megfakult népszerűségét fentebb tornásszák.

Az USA miért tárgyal négyszemközt az oroszokkal? Miért hagyják ki az Ukránokat, akikről szó van, meg az EU-t?

Ahogy mondani szokás, más faszához verik a csalánt, oszt csodálkoznak, hogyha ellenük van a fél világ...

Ukrán elnök mondta, túl …

#894716 Ibiza Előzmény: #894706

Ukrán elnök mondta, túl van tólva a dolog. Nem kéne ennyire, oroszok nem 1-2 nap alatt támadnak, helyet kell adni a tárgyalásoknak.

Ukrán elnök: Háborús pánikkeltés zajlik | 24.hu

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint a világ vezetői túlbecsülik az orosz invázió valószínűségét, ezzel felesleges pánikot keltenek és destabilizálják országa gazdaságát, írja a CNN.

ej ej, zsidó árulta el a zsidókat?

#894711 Koffein Előzmény: #894707

Szóval van benne igazság, ezért el kell törölni, nehogy bekavarjon a múlt történéseibe...

Szilícium völgyi arcok a…

#894706 Koffein

Szilícium völgyi arcok az Ukrán helyzetről: 15:20 -tól 39:16 -ig

szerintem tök jól ellemzik a helyzetet...

!!! nyakát törte videojátékozás közben !!!

#894648 TrendMan

https://index.hu/kulfold/2022/01/30/csigolyatores-...

"Az orvosok elmondták, hogy a 31 éves férfi sérülését a repetitív és erőteljes mozdulatok okozták. Egyik nyakcsigolyája ettől annyira elkopott, hogy végül el is tört.

A férfi a kórházban azt panaszolta, hogy játék közben nagyon fáj a válla."