rendben.
rendben.
ok.
szeptember vége
részemről ok.
Gondolja valaki megszervezheti, de Én nem leszek otthon.
Jelezném, h szerdán hazaugrok egy hétre. Nem kerül esetleg megrendezésre ez idő alatt a II. Stocklandyard tali? :-)
Szia.
Köszönöm...
gerinctörés utáén freestyle... bátor :)
igen, nem tévedtél:) logó seggyű gatyában sielni a legjobb, újra 17 évesnek lenni:) csak aza baj ha elesel rögtön átázik a boxered mivel ugye a gatya az ember segge alá van kötve:D sajnos viszont 2 napnál tovább pihenő nap nélkül nem megy, mivel 3 éve a nagy ugrálásban meg forgásban kettétört a gerincem ugyh 2 nap után kicsit már fáj:(
a mostani leégéssel az a gond, h olyan nagy a különbség a két szín között az arcomon, h esélyem sincs, h "összeérjen".
Na megyek aludni, meg olvasgatni. 1,5 hete megjött már a bloombergem és alig olvastam belőle valamit...
jó éjt!
No, ott még nem jártam, mert úgy tudom, hogy az főleg boardos, meg ezek szerint freestyle-os terep. Ezek meg nem az én világom, bármennyire is becsülöm őket. [nincs eléggé lógóseggű gatyám ;-) ]
A napon egyébként tényleg könnyen csinál az ember magából bohócot, ismerem.
dachsteinben voltunk. jó volt nagyon, 2 nagy park, az egész város tele freestyle síelőkkel, szép idő, uj trükkök:) az egyetlen gond csak az volt, hogy nem vetem komolyan a napsütést ezért most ahol a siszemüveg volt meg sapi ott fehér vagyok, máshol meg csokibarna. kicsit sem néztek hülyének a munkahelyemen. viszont a traderek örültek h visszatértem és megint én számolgathatok nekik, a helyettesítéssel nem voltak megelégedve:)
Merre jártál? Milyen volt? Csak úgy kiváncsiskodom.
Bocs az OFF-ért. (ha egyáltalán van ilyen ebben a topikban :-) )
Már legalább 2 hónapja igényeltem meghívót, de még mindig nem küldtek. Amint megkapom, a Tiéd lesz...:-)
Hát azt kell mondani mindenkire h "áá csak egy ismerősöm" :)
jonasjozsef: Nekem sajnos nincs:( de igényeltem most egyet ha megkapom mielőtt bárki más adna, odaadom szivesen.
én nem lépek be. Akkor a feleségem folyamtosan kérdezgetné, hogy ki kicsoda..
Csak a munkahelyen keresztül lenne 400 ismerősom.
és akkor hogy mennék nyugodt szívvel egy hetes meetingekre ?
nincs valakinek egy fölös meghívója, véletlenül.
Most már legalább azt tudom, hogy így lehet oda jutni.
Nekem nincs még iwiwem.
Lehet, hogy nem is lesz? :))
Na hát a találkozó alatt én épp síeltem, azért az iwiw klubba beléptem én is:))
mint a legfiatalabb egyén:)