OFF
"Ismerem azt az éttermet. Oda nem jár senki, mert akkora a tömeg."
ON
OFF
"Ismerem azt az éttermet. Oda nem jár senki, mert akkora a tömeg."
ON
jujjj... zt azért gondold át :)) ki a farok és ki a kutya :D
Csomó alkalommal volt hogy usákok követtek minket,úgy beadtak-kihúztak bennünket hogy hambiék jöttek utánunk mint egy pincsikutya :D
utsó pakkom is elment 740-ért, de 600 még belevettem. Azt átviszem holnapra lesz mai lesz:-)
Bocs mellé néztem, nem vette meg 600-on
Hát az egyszer biztos. Három hete is velünk kezdték a borítást, kb. fél órával hamarabb mint kint.
Ezért életveszélyes a csúcs keresés.
itthon előbb fog borítani, mint oda haza :) első a feltörekvőkön a pozi zárás... :)
USA határoz meg minket..tetszik nem tettszik...ottani bróker amikor aztmondja borítok,,akkor van vége nekünk is...még szerintem bizakodóak..nekimegyünk az ellenállásnak...holnap
Zárófelhúzással minden megoldható :D
Egyik nagyot sem akarják beadni :(
Sajnálom, hogy a petiben nem lehet úgy pakkot zárni, hogy kilyelölöm, hogy melyiket akaro, úgy párosítja ahogy neki tetszik, ez nem korrekt! Már csak lélektanilag is. Úgy kéne csinálni mint az FXpro-n Meta Traderben van! Kijelölöm, hogy mit szeretnék zárni, ha a long mellé nyithatok shortot is stb variációk ahogy kellene itthon is!
Minden lefordult az ellenállásról és még forgalom is párosult mellé!
nano shortban :) kicsit többet zártam, mint a longom volt :)
Emelkedésben megelőztük hambiékat,lefelé is lehet így,bár promt piac sem hiszi az esést...
én továbbra sem vagyok biztos ebben. Nyugat nem úgy néz ki..
Mo. meg fing@ani sem tud nyugat nélkül
sokáig :) ma reggel kistoppolt pakk kb visszanyitva.
Nemcsak Te,kt be is esett 450re :D
bele is adtam... :)
Ejha itt már a short sem segít :D
Ma 2X kibírtam hogy ne nyissak ilyet....