Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

ráérzett a vezír a befagyasztás ízére

#881310 Koffein Előzmény: #881296

a húsárak nem mentek vissza, az áfát benyelték a kereskedők.

honnan tudod mennyi a termelői ár? nem emelkedtek a bérek, üzemanyag, energia ár? dehogynem, mind beépül az árakba.. jönnek a bértárgyalások, 200e ft-os minimálbér, ismét ad egy löketett az áremelésnek..

városi gyerekek orbán viktorról értekeznek

#881301 Ibiza Előzmény: #881299

"..De mivel a szegény vidéki szavazó erről nem értesült vagy már elfelejtette, ezért arra figyel amit a kisrádióban vagy a nagy köztévében beolvasnak."

mzp megmondta a vidékiek tanulatlan parasztok, igaz? simán felmondod amit mondanak és sugallnak. miközben gondolom roppant művelt tanult és független entitás vagy. Erre mondtam egy 52diplomás roppant tudatára ébredt szabadságharcosnak aki birkázott.. sokféle színű birka létezik és kevés szórakoztatóbb van amikor a birka birkáz. (nem te, csak analógia)

ugyanez csak pepitában. azt halljuk a fidesz az aki társadalmi megosztottságot szít, miközben a "felvilágosult okosak, a másképp értelmiségiek" zsigeri gyűlölettel beszélnek mindenkiről aki nem azt mondja amit ők...mindenbe belekötnek, semmi nem jó,,.miközben diktatúráról és a liberalizmus hiányáról hablatyolnak... normáális..

városi gyerekek orbán viktorról értekeznek

#881299 TrendMan Előzmény: #881290

Ha jól érzek rá, ti zömében városi gyerekek vagytok és mégsem hallgattátok tegnap/ma a Millás reggelit.

Ott már csepegtették az infót, hogy a befagyasztott árszínvonal még a Spar árait is felülmúlja.

A befagyasztásnak hír értéke van, Orbán Viktor azt üzeni a szegény vidéki szavazóknak, hogy törődik velük és szavazzanak rá!

Orbán Viktor azt üzente korábban, hogy nem azt kell figyelni, hogy mit mond, hanem hogy mit tesz.

De mivel a szegény vidéki szavazó erről nem értesült vagy már elfelejtette, ezért arra figyel amit a kisrádióban vagy a nagy köztévében beolvasnak.

Ez pedig nem több és nem kevesebb:

Én gondoskodom rólatok, szavazzatok rám!

Mivel MZ/P nincs poziban jelenleg, ő nem tud ilyet üzenni a nagy köztévében, ezért fel kell kötnie a kisgatyáját és valami mást üzennie.

Reméljük kitalálnak valamit.

ráérzett a vezír a befagyasztás ízére

#881296 Ibiza Előzmény: #881284

igen, tiszta kommunizmus, ja áfa kommandó..1hét alatt visszamentek a húsárak.. a vendéglátósok és boltosok kutyák.. mi a f..k kell ilyeneket mentegetni.. mentegették őket..nem adóztak..az kellett ezeknek de megy a kuytálkodás..égbe emelnek mindent.. a minőségnek ára van annak meg menni kell felfele..meg anyátok.. a termelő eladási ára felé nem megy át ez a nagy áramelés..

ráérzett a vezír a befagyasztás ízére

#881295 Ibiza Előzmény: #881261

Én azt nem értem:
pontosan mi a cél az ellenzék részéről?
Gondolom nem hüjegyerekek vannak ebben a témában hiszen 1000mrd-os mutyesz lehetősége a hatalom + a mámor.
Egy faszmatyi bident is fel tudnak készíteni, egy mzp-t is fel lehetne.. rágyakorolni a témákra felszínen tartani a fájó pontokat és "mi vagyunk az egyedüli megoldás" látszatát fenntartani. "Itt a nyerő csapat"
Karácsonyék már most lopnak, bénáznak..nem bírnak várni.
Ki az a kis buzi "gyurcsány fióka" akinél a milliárdok laknak, és nem kellene csöndben lenni? szürke egér.. (Eldorádó film)
Most az van le a fidesszel. ok és utána? nem kellenének valami tervek, szivárványfestegetés? Gyurcsóti minek domborítgat miközben a legalacsonyabb az elfogadottsága?
Szóval nekem magas mint kacsának az eperfa.


Nem értem: EU egy jó dolog és történelmi lehetőség a megbékélésre a megerősödésre az érdekérvényesítő képességre a világban és a kivételes gazdasági erősödésre..de nem.. nem erre megy eu.. furcsaarcúak verik szét.. és idegen érdekeket képviselnek.. a vacak egyéni érdekek messze felülmúlják a közösség érdekeit.
Szóval nekem magas mint kacsának az eperfa.. mint ahogy nem értem az erőszakos európai migrációt sem, nem megoldás a munkaerőhiányra - 10% sem dolgozik és nem adóznak a társadalom terheit növelik- rongálják a társadalmi bizalmat és létbizonytalanságot gerjesztenek, nem beszélve a biztonságról. Értelme? Majd a beengedőkre szavaznak? és ha nem? és ha alakulnak muszlim pártok és rájuk nyomnak?

ráérzett a vezír a befagyasztás ízére

#881293 Spade Előzmény: #881284

Miért, csak nem vettél tegnap egy nagyobb tétel csirkefarhátat az októberi árnál 20%-kal magasabban ? :(

A csirkefarhátat trollsá…

#881292 Fornit Előzmény: #881289

A csirkefarhátat trollságból javasolhatták, aztán végül átment? :)

a kutyák like-olják ezt!…

#881290 matgab Előzmény: #881289

a kutyák like-olják ezt!

Agyam eldobom. Tényleg fagyasszák be a jólétet! Innentől fogva senkit ne lehessen kirúgni, fagyasszák be viszont a gyártási előállítási költségeket, az import termékek árait is! Persze az EUR-t és az USD-t is! Sose csökkenhessen a jólét!

Fagyassza be az inflációt és a kamatokat is! Ne emelkedjenek a lakásárak , a bérleti díjak sem! Egyformán hidegek legyenek a telek és aszályos időszak se legyen!

Fagyasszuk be az optimizmus mértékét, a pesszimizmus se növekedhessen!

Fagyasszuk be a politikát, kár választásokat is tartani, fagyasszuk be a média viszonyokat, a stadion, út és vasútépítési árakat is!

Minden teljesen stabil legyen!

Hűvös fejjel fagyasszunk le mindent, fűtésre való gáz úgy sincs már lassan!

Nem is 6, hanem 7 árbefa…

#881289 walex

Nem is 6, hanem 7 árbefagyasztás lett.

Csirkefarhát bekerült hetedikként b+.

Siralmas.

ráérzett a vezír a befagyasztás ízére

#881284 Koffein Előzmény: #881280

Ez csak a multiknak jó, a kis boltosoknak nem. A multi szét tudja teríteni a kiesett költséget a többi termék közt, pl emeli a cola árát, vagy fene tudja mit, de egy kisbolt ezt nem feltétlenül tudja megtenni... szóval OV s bandája nem kicsit üti a kkv szektort..

Most lettem biztos abban…

#881282 walex

Most lettem biztos abban, hogy a Fidesz el akarja bukni 2022-t, hogy behúzza az utána következőt. Aki nyer, annak meg kell szorítania ekkora eszetlen költekezés után. Ők pedig megváltóként térnének vissza 2026-ban vagy hamarabb (Budapest stratégia).

Csak 3 oltással lesz érvényes a semmitől sem védő (mert az oltottak ugyanúgy elkaphatják) védettségi február 15-től.

Ilyet lépni másfél hónappal választás előtt, politikai öngyilkosság.

Remélem, sokan gondolkoznak majd úgy, hogy takarítsa csak el szépen a Fidesz azt a mocskot, amit csinált és kis többséggel nyernek.

ráérzett a vezír a befagyasztás ízére

#881280 matgab Előzmény: #881261

ez az árstop olyan , mint a drog a politikusoknak.

Ez rövid távon erőfitogtatás és népszerű, hosszú illetve már középtávon a piacgazdaság az kikényszeríti a szükséges lépéseket. Minél tovább tartják fent ezeket a korlátozásokat, annál fájdalmasabb lesz a kijózanodás.

Vagy brutális áruhiány lesz- és nem csak ezen termékek esetében, hanem továbbgyűrűzően- vagy kialakul egy brutális fekete piac, ahol minden beszerezhető kéz alatt , számla áfa nélkül többszörös áron.

Miért nem fixálják az EUR vagy a dollár árfolyamát ennyi erővel?

Úgy el fog szállni a forint árfolyama , mint a pitsa!

Tényleg nem értem a fideszt, lassan megint ott tartunk, hogy megint nem lesz képviselője a nemzeti keresztény polgári oldalnak a parlamentben és megint megpróbálják a szocializmust/kommunizmust kikényszeríteni a hatalmon lévő politikusok.

Egyre biztosabb vagyok abban, hogy inkább a Polgári Válaszra esetleg az MKKP-re fogok szavazni, ha ez így megy tovább.

MZ/X a távoli jövőből jelentkezik

#881263 TrendMan Előzmény: #881216

Ez az a spontán kommunikáció, ami egy körzeti, 'lokális' képviselő esetén meggyőző tud lenni, de egy ME esetén meg már nem elegendő.

Az aktuális ME az élelmiszer és a benzin árakat fagyasztja be, ezzel szembe MZ/P a saját személyiségét.