Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Lehet, hogy a kínaiak má…

#886873 TrendMan Előzmény: #886761

Lehet, hogy a kínaiak már erről beszélgetnek?

Egyre hosszabbak a topik címek!

Egyébként a legfélelmetesebb az, hogy a kínai titkosszolgálatnak még neve sincs, annyira titkos!

ezek nincsenek eszüknél …

#886761 Koffein

ezek nincsenek eszüknél :D aszondja Donáth Anna, meg Hadházy, hogy uniós jogot sért, ha egy magyar cég külföldön terjeszkedik... XD

Kérjük a Bizottságot, hogy vizsgálja meg, a felvásárlásokat európai versenyjogi szabályok szerint is, hiszen a cég tevékenysége határokon átívelő.

https://www.facebook.com/donathannajulia.momentum/...

Találó, nem tudom Horthy…

#881321 TrendMan Előzmény: #881257

Találó, nem tudom Horthy Viktor csinált-e ilyet, de akár az is lehetne.

egyre agreszívebbek az emberek

#881158 TrendMan Előzmény: #881156

Az ember egy kis törődésre vágyik.

(Az idézett jelenet egyébként kivonat a 'Harcosok klubja' c. filmből.

jazzy tulajdonosváltás

#880925 Koffein Előzmény: #880922

Hát ez majd kiderül, hogy kgb ügynökök voltak-e az elkövetők.. de az is lehet, hogy megkívánták a török fürdőbe oszt túltolták neki a pia, gina kombót... szerintem, akkor lenne értelme eltenni láb alól, ha ő volt az ördög ügyvédje, valakik tolták az infót neki, s ő meg sztorit kreált...

ha meg gonosz akarok lenni, miből finanszírozta azt az életet, amit élt? róma, rió stb... egy propagandistát ennyire megfizetnek? nem hinném, hogy olyan sok macskás könyvet eladott volna, hogy évekig fenn lehessen tartani ezt a bulikás életvitelt...

élelmiszermentő központ nem a KÖZÉRT és nem a vásárlóért

#880777 TrendMan Előzmény: #880518

Én is hallottam már erről a problémáról, csak tippelni tudok mi lehet a háttérben:

Egy bizonyos réteg jól megszedi magát és Orbán nem adott egyértelmű utasítást, hogy el kell járni az ügyben, ezért minden halad tovább az eredeti kerékvágásban (ugye vér még nem folyt, vagy igen?)