Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#880998 KB58 Előzmény: #880995

Az USA többnyire belerondít a dolgokba. Tegnap is a 17:35-ös DAX zárás utántól kezdtek el lényegében ők is esni és rántották magukkal a DAX-ot.

dax

#880982 Lenthor Előzmény: #880981

Csak azt nem tudom, hogy most mivel jobb a helyzet, mint amikor megvették.

Ebből nagy válság lehet szerintem.

dax

#880980 Lenthor Előzmény: #880978

Elkezdi a Fed mérlegének csökkentését viszonylag röviddel azután, hogy megkezdődik a kamatemelés.

Elkezdheti eladni a Fed azt a borzalmas mennyiségű, kb. 8500 milliárd dollárnyi állam- és jelzálogfedezetű kötvényt, amit az elmúlt sok évben megvett, főként a koronaválság kirobbanása után.

FED már márciusra tervezi az első kamatemelést, amelyet az év során további két hasonló szigorítás követhet.

dax

#880979 Macskaegér Előzmény: #880976

Jó reggelt, sziasztok!

Köszönöm a jó meglátásokat, elemzéseket, chartokat! Az elmúlt pár nap keményen tolták fel, a beáramló pénzek és az alapok vásárlásai, shortosok stopjait szépen kiszedték, elég szép réses nyitó készülődik, van egy rés lefelé 15890-15944 között, de most inkább a felső rését töltögeti, ha ma is jó foglalkoztatási adat jön, akkor inkább eladást hozhat. Ez a bika még erős.

dax

#880974 Lenthor Előzmény: #880973

Nézzétek meg, mert így egy kicsit érthetőbb.

A 2. hullámnál és feltehetőleg most a 4. hullámnál fekete A-B-C hullámokat építettünk ki.

Érdekessége, hogy az 1. hullám utáni és feltehetőleg a 3. hullám utáni fekete "B" hullám Flat B hullám volt, ami az 1. és a 3. hullám fölé ment.

Mindkét "B" hullámtól lefelé a fekete "C" hullám pink kis a-b-c hullám lehet.

https://invst.ly/x1fgx

Nekem ez a megközelítés tetszik a legjobban!