Nagy B épül talán 15700
Jó reggelt, sziasztok!
Tökéletes chartok, elemzések, gratulálok Lenthor és nagyon köszönöm! Végre jó mozgások vannak, lehet kereskedni.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, shortot nyitottál vagy szándékozol valahol nyitni?
Lenthor, szerinted el fogja érni a 15500-at és onnan fordul le vagy akát most innen 15400 körülről?
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm a chartokat és az elemzéseket! Én nem mertem hétvégére semmit hagyni, most reggel vettem egy induló pakkot.
Köszönöm. Éjszaka egyértelművé vált, hogy megvolt a kis C öt hulláma lefelé 15090 környékére.
Lenthor, köszönjük az nagyon jó elképzeléseket, chartokat.
Írod, hogy az X hullám is talán kész van lefelé. Ennek az X hullámnak a 13350-től lefelé induló alhullámának ugye 5 hullámosnak kellene lennie? Ha így van, akkor szerinted kész lehet ennek a 13350-től lefelé induló alhullámnak az utolsó 5. kis alhulláma vagy hajnalban, reggel még lehet egy új alj?
Sziasztok, jó hétvégét!
Jövőhéten csak estefelé leszek! Telefonon nézem a történteket!
Egy lehetőség a mozgásra.
Az ATH-tól öt hullámban jött le a piros-sárga "A" hullám. Az első hulláma megnyúlt öt hullámos volt (i-ii-iii-iv-v)
Most a piros-sárga "B" hullám megy fel korrekcióként.
A piros-sárga "B" hullám W-X-Y hullámokból épül fel.
A "W" hullám kész és talán már az "X" hullám is lefelé.
Most jönne felfelé az "Y" hullám a-b-c hulláma először az "a" hullám kb. 15.500-ig, majd a "c" hullám kb. 15.700-ig.
Utána indulna a piros-sárga "C" hullám lefelé, ami öt hullámos a feltételezések szerint.
A végén kiderül, hogy a nagykereskedők is így gondolják!

skacok, van covid 19 topik. Szívesen olvaslak Titeket a témában, nekem is van véleményem, de ne itt offoljuk már a topikot!