Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#880203 sztrovy Előzmény: #880192

Én ezen sokat gondolkoztam, mármint a harmadik oltáson. Az első kettőt simán elsők között kaptam (Pfizer) . Azért vannak mellékhatások, fura esetek a környezetemben. Pl.: Sok nőnél hormon problémák, nekem autoimmun betegség jelent meg ( nem egyedi esetek, de nem figyel rá senki). Szóval amíg van ellenanyag a szervezetemben ami bármit érhet addig kitartok. Ha nem lesz akkor jöhet az oltás.

dax

#880202 KB58 Előzmény: #880191

Lenthor, hétfőn megvan a gap-pel fel nyitás esélye, kész a pink b kis c hulláma?

dax

#880194 olika78 Előzmény: #880192

Jól tetted, ez a megfelelő hozzáállás.

Nem a technológia hatásosságát vitatom, az orosznál semmiképpen, hanem alapból mindent elutasítok, amit a féreg kormány le akar nyomni a torkomon. A kínai meg szar, ami bizonyított.

dax

#880192 KB58 Előzmény: #880189

Már túl vagyok rajta, ma késő délután a Moderna lett harmadiknak. Az az igazság, hogy én jobban bízok a hagyományos vakcinákban, mint ezekben az új technológiákban. Az oroszoknak sok tízéves tapasztalatuk van benne, gyerekkorunkban is valószínűleg ezeket kaptuk.

Elnézést az Off-ért, de ha közületek valakinek van megalapozott véleménye pro vagy kontra, arra röviden kíváncsi lennék.

Lenthor, majd töröld ki ezeket az Off beírásokat, ha úgy gondolod.

dax

#880189 olika78 Előzmény: #880186

Miért most tetőzne, mert a tetvek éppen azt hazudják?

Miért nem akarod beadatni?

Én gondolkodás nélkül beszúratok mindent, ami véd ez ellen a szar ellen. Persze nem a kínai meg ruszki löttyöt.

Adasd be, ne vacillálj.

dax

#880186 KB58 Előzmény: #880183

Off-topic:

Hogy állsz a COVID oltásokkal/oltásokhoz, konkrétan most a harmadikhoz? Úgy emlékszem, hogy az utazási lehetőségek miatt a felajánlott lehetőségek közül a harmadikat, a Pfizert vagy a Modernát fogadtad el. Én 2 Szputnyikon vagyok túl, és most, legalábbis ebben járvány tetőzési fázisban nem igazán szándékoztam felvenni a harmadik oltást. De ha mégis, akkor a Modernára gondoltam.
Szóval te, esetleg más fórumtagok, hogy állsz/álltok ezzel a kérdéssel?
Elnézést az Off-ért, de érdekelne a véleményed/véleményetek.

dax

#880181 Lenthor Előzmény: #880179

Van egy "csésze alakzat" lehetőség is egy jó nagy rés közti célárral. Abból lehet, hogy be akarnak zárni valamennyit.

https://invst.ly/wsfyw

Ha egy reggel nagy réssel nyitnánk felfelé, akkor sziget alakzat is lehet belőle!