A ma hajnali aljtól a mostani csúcsig lehet egy befejezett 5 hullámos szerkezet és korrigálhat le 15300 környékére?
5 percesen a vélt 3-as és 5-ös csúcs között mintha látszana egy kis divergencia.
A ma hajnali aljtól a mostani csúcsig lehet egy befejezett 5 hullámos szerkezet és korrigálhat le 15300 környékére?
5 percesen a vélt 3-as és 5-ös csúcs között mintha látszana egy kis divergencia.
Ez valóban érdekes lesz, illetve az, hogy mit csinál 15480 és 15600 körül, ha felmegy odáig.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a nagyon jó elképzeléseket és chartokat. A ma
éjszakai mozgása szerintem mindenen túltett, ilyent még nem
láttam. Tegnap este elhúzták 15360-ig, éjszaka lerántották
15190-ig, majd most reggelre felhúzták 15400-ig. Szerinted mi volt a célja, a longosok kiütése vagy valami más?
Lehetne ez a mozgás és majd lefelé "C" öt hullámos.
Lehetne ez is, hogy már a piros "C" hullámban vagyunk, de ebben az esetben a piros "B" hullámot időben rövidnek tartom!

Napos felhő alj: 15.412
napos felhő tető: 15.446
napos Tenkan: 15.609
napos Kijun: 15.652

Ez nekem is eszembe jutott már.
De én arra tippelek most,hogy nyáron lesz a top 5/5.
De jó hogy nem fizetek egyetlen elemzőnek sem. Találgat mindenki! Sőt sokaknak elment az esze!
Egy dologra ilyenkor figyelni kell. Ha egy elemzőnek van ingyenes oldala, akkor az ott lévőket feláldozza a fizetős tagok nyereségéért.
Az 5. hullámot feljebb várnám! De, mi van, ha láttuk már a mindenkori ATH-t?
Szóval mint korábban írtam, a nagy lefordulás fej-váll szokott lenni és most, ha nem megyünk feljebb, akkor ez is lehet.

Szerintem direkt itt tartják és figyelik, hogy melyikre van nagyobb hajlandóság.
Az 5/2 hullámra is alkalmas és a 4. hullám is tökéletesnek tűnik.
Ahol a kicsiknek a legjobban fáj, arra mennek.
Azt nem tudom,hogy a 2. hullám aljára mentünk le és innen föl,vagy a 4.-re megyünk még lejjebb.
Sziasztok, jó reggelt!
Nagyszerű chartok, elemzések, köszönöm!