Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

schiffer

#880042 Koffein Előzmény: #880036

persze hogy van háttérhatalom, a háttérhatalom a cégek s azoknak tulajdonosaik, akik az érdeküket akarják érvényesíteni. Nézd meg az usát, hány lobbi szervezet van. Németeknél csak a pénzügyi fronton több mint 200 lobbi szervezet van, képzeljük el, hogy az európai parlamentbe ennek hányszorosa van, nem csak egy szektorban, hanem mindegyikben...

Odamegy pl egy Donáth Anna, már attól elélvez, hogy 5en nyalják a seggét, meghívják ide oda, fizetnek mindent, nyaldossák mindenét, lubickol a brüsszeli sikerben, amiért ellenszolgáltatásokat várnak... és még el is hiszik a tejfeles szájúak, hogy jót cselekszenek...

mondhattad volna székely…

#880040 Koffein Előzmény: #880015

mondhattad volna székelyesen fogalmazva, Idefigyeljetek hejj! ha szombaton jöttök, akkor egy üveg szilvapálinka, s meg van bocsájtva értitek-e?! ha nem, akkor ma este6órig viszitek a cókmótokat oda ahova akarjátok!!! :)))

schiffer

#880036 Ibiza Előzmény: #880013

"Tessék észrevenni ,a társadalmak szétverése a bármiféle értelemben vett munkásmozgalom lehetőségét is elveszi! Ezért nincs miért a létező baloldalnak egy gyékényen árulnia a globális progresszív hálózatokkal. A globális politika ma egy progresszív és egy populista jobboldal szorításában vergődik. Ha sikerül relativizálni mindent, ami az ember önazonosságához hozzátartozik, akkor gyakorlatilag az egész emberiség játékszer lesz egy hatalmas fogyasztó gépezetben. És a különböző nagy cégek a platformszolgáltatókon keresztül azt csinálnak a kulturális és politikai ízlésünkkel, amit akarnak.”

tehát létezik a háttérhatalom. A neoliberális csürhe a szélsőbalos hazaárulók ezeket az alapokat nem értik. Ha értik akkor rosszabb, galandféregként keresik gazdáikat. Mammon az Isten.

friss példa. Román/erdél…

#880015 Ibiza Előzmény: #879947

friss példa.
Román/erdélyi cég.
A feladat egyszerű, vettek valamit amit fel kell nekik venniük nálam, 8-18ig megtehetik H-P-ig.
Most telefonálnak kb 6-odszor.
Most megyünk, neeem inkább holnap, nem lehetne szombaton elhozni? most itt tartunk.

erre mondják, "amit a cé…

#880014 Ibiza Előzmény: #879953

erre mondják, "amit a cég érdekében tehet, átmegy a konkurenciához"

Igen, románoknál/erdélyi…

#879947 Ibiza Előzmény: #879902

Igen, románoknál/erdélyieknél nagy a gond. Komoly gondok vannak a mentalitással, ezért soha nem viszik semmire.

Néha dolgozom velük, szörnyű, körülményesek lusták... keresik a kifogásokat, ha megbeszélsz valamit 50% nem úgy van utána elmondja miért nem.

és mennyire jól megy nek…

#879912 Koffein Előzmény: #879905

és mennyire jól megy nekik :D a román gdp-t meg is dobja a családnak hazaküldött money :))

A tolvajlást nevezték me…

#879905 Fornit Előzmény: #879902

A tolvajlást nevezték meg távozásuk elsődleges okaként, és tényleg, mennek Olaszországba zsebtolvajnak :))

van egy ilyen cikk, hogy…

#879902 Koffein

van egy ilyen cikk, hogy az egy főre jutó GDP-t tekintve Románia megelőzte Magyarországot

https://g7.hu/kozelet/20211122/orban-mostani-ciklu...

majd szembejön egy romániai cikk "emigrálni készülők többsége a tolvajlást (53 százalék), a műveletlenséget és az ostobaságot (46 százalék) és a hazudozást (43 százalék) nevezte meg tervezett távozása elsődleges okaként."

https://foter.ro/cikk/tobb-szazezren-keszulnek-elh...

Lázárnak az a problémája…

#879796 Koffein Előzmény: #879792

Lázárnak az a problémája, hogy a német diszkontok haza viszik a hasznot, és nincs ilyen cég Magyarországon, akik felvennék velük a versenyt... cba és társaik szar minőséget szolgáltatnak, a vásárlók szavaznak, nap, mint nap a pénztárcájukkal. Fel lehet nőni ide, csak minőséget kell szolgáltatni, amit meg kell követelni a franchise partnerektől.. ha nem tetszik Lázárnak, akkor szakadjon le Orbán farkáról és vágjon bele a diszkont bizniszbe.. csinálja meg a Lázár minőséggel ellátott diszkontláncot, amit a vásárlók is értékelni fognak a pénztárcájukkal, ha az árak, készlet, kiszolgálásban felveszik a versenyt minimum a spárral...

Amúgy a vásárló is belelát az ellátási láncba, tudod a dobozt megfordítod és rá van írva, hogy Marokkóból jött-e vagy Vecsési termelőtől a paradicsom... krumpli, hagyma, saláta ugyanez... mindenre rá van írva, hogy honnan jött, hol termelték...

Lázár beleásta magát a m…

#879792 Ibiza Előzmény: #879782

Lázár beleásta magát a mezőgazdaságba, átlátja az ellátási láncot. Én is úgy látom nincs hatékonyság, pocsékolás van a világban ezen a fronton (is).
Azt hittem kicsit kivonják a forgalomból oszt orbán helyett bedobják de nem úgy néz ki.

Büdös komcsi.. Tök jó a …

#879784 KawaBazsy Előzmény: #879782

Büdös komcsi.. Tök jó a német diszkontláncok kínálata, amikor meg bemék egy Reálba, vagy CBA-ba, csodálkozom, h nincs választék, meg minden drágább. Szabad piac van, csinálja jobban, meg olcsóbban. A nemzethy pántlikát meg dugja a seggébe.