Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Sajnos nem tudok menni

#879626 KawaBazsy Előzmény: #879625

Ez pekk, sajnálom..

Fornit akkor hogy legyen? Menjünk el ketten a nagy döggel? Vagy kezdjek el udvarolni a zasszonynak, h adja ide a Fityót (az csak 7-et eszik, meg nem kell rá tgk matrica. :-)

Sajnos nem tudok menni

#879625 Bendeguz

Sziasztok! Nagy szomorúságomra ma is folyamatosan emelkedik a lázam, nyirokcsomoim be vannak durranva, nem tudok holnap menni Erdőbényére veletek mulatni.

:(

Az első 2 oltás abszolút semmi gondot nem okozott, ez a harmadik kirugta alolam a samlit.

6 vagy 7 éve voltunk ott utoljára együtt, elhihetitek, hogy mennyire elkeserit ez az egész...

Azért próbáljátok meg jól érezni magatokat tocsni nélkül is. Remélem jövőre, vagy tavasszal látlak titeket.

Bénye

#879620 picirigo

Beszéltem Hencivel, a következő a kérés.

Mindenki hozzon grillcuccot, vagyis enni és inni valót, majd ide írjuk be ki mit hoz, hogy Csokira ne rohadjon rá 6 kiló grill kaja.

Kezdem a sort:

1 kiló grill hús, kenyér, savanyú, 10 tojás, bor, víz, szóda!

Hát grillezni fogunk sze…

#879615 Csokigyáros Előzmény: #879601

Hát grillezni fogunk szerintem... ahhoz bármilyen alapanyagot, csirkét, oldalast, ilyesmit... meg reggelihez kellene vagy 40 tojás...

Csoki nem írtad, h mit k…

#879601 KawaBazsy

Csoki nem írtad, h mit kell vinni, kaja alapanyag, meg ilyenek..?

Mellette lakom közvetlen…

#879599 KawaBazsy Előzmény: #879597

Mellette lakom közvetlen. De igazodom az útvonaladhoz, ha jössz.

Harmadik oltást még nem kaptam, az első kettőnél egy éjjeles hidegrázás volt. Most azt írják, h 6 hónap után érdemes menni a 3.-ért, nekem az januárban lesz.

Én a XVII szélén lakom, …

#879596 KawaBazsy Előzmény: #879595

Én a XVII szélén lakom, Pécel mellett. Attól függ, hogy mi az útvonalad, vhol útba esnék. :-)

Nekem ennél nincs jobb h…

#879595 Fornit Előzmény: #879593

Nekem ennél nincs jobb hely be-kiszállónak, mintha én javasoltam volna. :))

Holnap este tudunk erre …

#879593 Bendeguz Előzmény: #879592

Holnap este tudunk erre visszatérni.

Kelenföldi p+r lehetne a be-kiszálló, vagy állapodjatok meg Fornittal, hogy van-e jobb útba eső helyszín

Az oltás miatt kicsit le…

#879589 Bendeguz Előzmény: #879588

Az oltás miatt kicsit le vagyok robbanva, ha holnap jól leszek, akkor megyünk asszonnyal. Meglátjuk. Első kettő oltás után semmi bajom se volt pedig

Herceg mintha előbb akar…

#879588 KawaBazsy Előzmény: #879582

Herceg mintha előbb akarna lemenni, ill Bendeguzt kell még megkérdezni. Én se akarnék egyedül menni