13.00
Oda Keri vezet, így a csajokkal kell piáznom :))
13.00
Oda Keri vezet, így a csajokkal kell piáznom :))
13h-ra legyetek ott pls
Jah, úgy néz ki..
A grillezés vacsorára lesz, akkor olyan 3 körül érdemes érkezni? Vagy mi a jó időpont? Rigó ti mikor jöttök? :-)
Azt gondoltam, hogy most se lesz semmi bajom, ez volt a hiba :(
Koszi mindenkinek! Majd potoljuk
Basszus a f@szért kapkodsz azzal az oltással... sajnálom hogy nem jöttök... akkor hányan leszünk végülis? Ti jöttök összesen 7-en, plusz Béla meg én?
Basszus, sajnálom h nem tudsz te is jönni. Nem csak az elmaradt tócsni miatt:)
Jobbulást!
Francba de kár. Jó lett volna találkozni. Jobbulást Bence fiam...
Ez pekk, sajnálom..
Fornit akkor hogy legyen? Menjünk el ketten a nagy döggel? Vagy kezdjek el udvarolni a zasszonynak, h adja ide a Fityót (az csak 7-et eszik, meg nem kell rá tgk matrica. :-)
Sziasztok! Nagy szomorúságomra ma is folyamatosan emelkedik a lázam, nyirokcsomoim be vannak durranva, nem tudok holnap menni Erdőbényére veletek mulatni.
:(
Az első 2 oltás abszolút semmi gondot nem okozott, ez a harmadik kirugta alolam a samlit.
6 vagy 7 éve voltunk ott utoljára együtt, elhihetitek, hogy mennyire elkeserit ez az egész...
Azért próbáljátok meg jól érezni magatokat tocsni nélkül is. Remélem jövőre, vagy tavasszal látlak titeket.
törülköző, ágynemű vagy hálózsák
Beszéltem Hencivel, a következő a kérés.
Mindenki hozzon grillcuccot, vagyis enni és inni valót, majd ide írjuk be ki mit hoz, hogy Csokira ne rohadjon rá 6 kiló grill kaja.
Kezdem a sort:
1 kiló grill hús, kenyér, savanyú, 10 tojás, bor, víz, szóda!
OK. Majd összebeszélünk, s vmely csapat megveszi.
Hát grillezni fogunk szerintem... ahhoz bármilyen alapanyagot, csirkét, oldalast, ilyesmit... meg reggelihez kellene vagy 40 tojás...
tovább maradok a régióban.