Up 2 u.
Nekem ótó, ótó :)
Francba de kár. Jó lett volna találkozni. Jobbulást Bence fiam...
Ez pekk, sajnálom..
Fornit akkor hogy legyen? Menjünk el ketten a nagy döggel? Vagy kezdjek el udvarolni a zasszonynak, h adja ide a Fityót (az csak 7-et eszik, meg nem kell rá tgk matrica. :-)
Sziasztok! Nagy szomorúságomra ma is folyamatosan emelkedik a lázam, nyirokcsomoim be vannak durranva, nem tudok holnap menni Erdőbényére veletek mulatni.
:(
Az első 2 oltás abszolút semmi gondot nem okozott, ez a harmadik kirugta alolam a samlit.
6 vagy 7 éve voltunk ott utoljára együtt, elhihetitek, hogy mennyire elkeserit ez az egész...
Azért próbáljátok meg jól érezni magatokat tocsni nélkül is. Remélem jövőre, vagy tavasszal látlak titeket.
törülköző, ágynemű vagy hálózsák
Beszéltem Hencivel, a következő a kérés.
Mindenki hozzon grillcuccot, vagyis enni és inni valót, majd ide írjuk be ki mit hoz, hogy Csokira ne rohadjon rá 6 kiló grill kaja.
Kezdem a sort:
1 kiló grill hús, kenyér, savanyú, 10 tojás, bor, víz, szóda!
OK. Majd összebeszélünk, s vmely csapat megveszi.
Hát grillezni fogunk szerintem... ahhoz bármilyen alapanyagot, csirkét, oldalast, ilyesmit... meg reggelihez kellene vagy 40 tojás...
tovább maradok a régióban.
Csoki nem írtad, h mit kell vinni, kaja alapanyag, meg ilyenek..?
Mellette lakom közvetlen. De igazodom az útvonaladhoz, ha jössz.
Harmadik oltást még nem kaptam, az első kettőnél egy éjjeles hidegrázás volt. Most azt írják, h 6 hónap után érdemes menni a 3.-ért, nekem az januárban lesz.
Most 38 felett a lázam...
Péceli m0 lehajtohoz közel vagy?
Én a XVII szélén lakom, Pécel mellett. Attól függ, hogy mi az útvonalad, vhol útba esnék. :-)
Nekem ennél nincs jobb hely be-kiszállónak, mintha én javasoltam volna. :))
Holnap este tudunk erre visszatérni.
Kelenföldi p+r lehetne a be-kiszálló, vagy állapodjatok meg Fornittal, hogy van-e jobb útba eső helyszín
S ha jössz, akkor el tudsz vinni minket is?
Az oltás miatt kicsit le vagyok robbanva, ha holnap jól leszek, akkor megyünk asszonnyal. Meglátjuk. Első kettő oltás után semmi bajom se volt pedig