Mellette lakom közvetlen. De igazodom az útvonaladhoz, ha jössz.
Harmadik oltást még nem kaptam, az első kettőnél egy éjjeles hidegrázás volt. Most azt írják, h 6 hónap után érdemes menni a 3.-ért, nekem az januárban lesz.
Mellette lakom közvetlen. De igazodom az útvonaladhoz, ha jössz.
Harmadik oltást még nem kaptam, az első kettőnél egy éjjeles hidegrázás volt. Most azt írják, h 6 hónap után érdemes menni a 3.-ért, nekem az januárban lesz.
Most 38 felett a lázam...
Péceli m0 lehajtohoz közel vagy?
Én a XVII szélén lakom, Pécel mellett. Attól függ, hogy mi az útvonalad, vhol útba esnék. :-)
Nekem ennél nincs jobb hely be-kiszállónak, mintha én javasoltam volna. :))
Holnap este tudunk erre visszatérni.
Kelenföldi p+r lehetne a be-kiszálló, vagy állapodjatok meg Fornittal, hogy van-e jobb útba eső helyszín
S ha jössz, akkor el tudsz vinni minket is?
Az oltás miatt kicsit le vagyok robbanva, ha holnap jól leszek, akkor megyünk asszonnyal. Meglátjuk. Első kettő oltás után semmi bajom se volt pedig
Herceg mintha előbb akarna lemenni, ill Bendeguzt kell még megkérdezni. Én se akarnék egyedül menni
Akkor ez a leutazás téma hogy is lesz?
Megy vki Bp-ről aznap, vagy csípjem el Keriéket?
Szuper, majd még hívlak komika!
Mi akkor Rigóékkal érkezünk. Borok, pálinkák, pogácsa részemről + kerimama:-)
Unicumot viszek, meg meggyes sört.. más nem, a lányok szeretik az édeset. Borkostoló lesz? :-)
Szóval akkor a végleges időpontként szombaton 13-tól várok mindenkit nálam... remélem mindenki tudja a pontos GPS koordinátát... Bélával holnap egyeztetek... mi nőtlen fiatalemberként párt nem viszünk, majd szerzünk :) a programokat 10 főre szervezem Herceg infói alapján... lesz kis grill, meg tócsni reszeléssel persze :) mindenki azt hoz amit akar, törülköző és ágyneműhuzat javallt... védettségi igazolvány nem feltétel... védőital lesz rendesen, szokás szerint... ha itt nem jelentkezek, akkor is Herceggel tartom a kapcsolatot... de a flipchart, projektor, slambuc felkészül :) :)
Mikorra menjünk? :-)
Én 9 főt számoltam, ennek harmada csaj. :-)
De ez nem rátok vonatkozik ugye koma?
végülis mi a pontos létszám és mikor van érkezés?
mert holnap beszélnék Bélával amíg józan :D
Megjött az új objektívem, jó minőségben tudom dokumentálni a képzést. :-)
Hali, bocsi, nem tudok menni sajna, pedig már nagyon látnálak titeket.