Regisztráció Elfelejtett jelszó

Európai Unió

Merkel megadja a módját a visszavonulásnak :)

#880198 Koffein Előzmény: #880098

de aranyos, tuti valami szép emlék jutott eszébe, ahogy bulikázik erre a zenére putyinnal és pajtiaival, tolják a vodkát, megy a táncika... mennyivel szebb világ volt az... :))))


https://www.portfolio.hu/global/20211203/elbucsuzt...

mindenesetre nekem hiányozni fog, lehet mondani, hogy tutyi mutyi, nem volt kemény, mint churchill, de valamennyire kézbe tudta tartani putyint és társait... most meglátjuk, hogy a trónkövetelők, miként fognak csatázni putyinnal, pinggel, usával és a kelet európai kiskirályokkal...

Lengyel - Litván - Lett migri válság

#880166 Ibiza Előzmény: #879618

usa rakja a tüzet, el akarják sütni dupla áron a repesztéses szarukat

karácsony újrahangolása

#880149 Fornit Előzmény: #880144

Malika és Julio? Menjenek a dolgok elébe, és legyen rögtön Abdullah és Amina, később ne kelljen újból ezzel foglalkozni.



karácsony újrahangolása

#880144 Koffein

milyen faszságokon van idejük gondolkodni :-/

"Az útmutató arra biztatta a belga fővárosban, Brüsszelben és Luxemburgban dolgozó tisztviselőket, hogy kerüljék az olyan kifejezéseket, miszerint „a karácsonyi időszak stresszes lehet”, ehelyett mondják azt, hogy „az ünnepek stresszesek lehetnek”.

Azt is javasolták, hogy a „keresztnév” helyett az „utónév” kifejezést használják, és azt is mondja, hogy hipotetikus példák bemutatásakor a tisztviselők „ne csak olyan neveket válasszanak, amelyek jellemzően egy vallásból származnak”.

A „Mária és János egy nemzetközi pár” helyett az útmutató azt javasolta, hogy legyen „Malika és Julio” a nemzetközi pár."

https://mandiner.hu/cikk/20211130_a_vatikan_nyomas...

Merkel megadja a módját a visszavonulásnak :)

#880098 Koffein

"ceremónián először a visszafogottabb Großer Gott, wir loben Dich című 18. századi keresztény dal fog felcsendülni..


A második szám viszont már egy tinédzser lázadásáról fog szólni, ez lesz a Für mich soll’s rote Rosen regnen Hildegard Kneftől


a harmadik dal pedig kelet-berlini Nina Hagen Du hast den Farbfilm vergessen című slágere lesz."



https://hvg.hu/kultura/20211130_A_punk_keletnemet_...

Lengyel - Litván - Lett migri válság

#879618 Koffein Előzmény: #879602

vezeték átmegy rajtuk, ezt a kártyát anno az ukránok is kijátszották, most hogy megkerülik ukrajnát megy a hiszti... ha elzárják, akkor lesz még egy vezeték oszt 10-20év múlva üzembe is helyezik, addig megy a farokméregetés...


Nincs alternatívája az orosz gáznak Európában | EuroAstra Internet magazinAz európai rendszerbe integrált földgázvezetékek

Lengyel - Litván - Lett migri válság

#879602 matgab Előzmény: #879594

Van gáz Belorussziában? Azt hittem orosz gázzal fűtünk... Vagy úgy gondolja, hogy az az övé?

Lengyel - Litván - Lett migri válság

#879594 Koffein

már itt tartunk, már egy Lukasenka is szopatja az eu-t.. :)

Aljakszandr Lukasenka aszondja:

"Mi fűtjük Európát, de azzal fenyeget bennünket, hogy lezárja a határát velünk. És mi van, ha mi pedig a gázszállítást állítjuk le? Ezért azt ajánlom a lengyel és a litván vezetőknek, valamint a többi meggondolatlan embernek, hogy gondolkodjon, mielőtt beszél"

https://24.hu/kulfold/2021/11/11/gazszallitas-leal...


Olaszo.

#879181 matgab Előzmény: #879172

Amellett, hogy soha nem értettem azokat , akik autóban dohányoznak, azért azt gondolom, hogy ez már a magántulajdonhoz fűződő jogokat csorbítja.

Ne dohányozzanak közterületen, zárt nyilvános terekben, buszmegállókban, iskolák körzetében, de saját lakásban vagy autóban miért ne dohányozhatnának. Mondjuk vezetés közben , előírhatnák, hogy tilos dohányozni, mert abból sok baleset van...

Olaszo.

#879174 Koffein Előzmény: #879173

na igen, de látod, olaszország lehet az első fecske, ahol rápattintasz egymagad oszt repül is a bünti :))

Olaszo.

#879173 Ibiza Előzmény: #879172

ez alap udvariasság, megkérdezed a kocsiban ülőket, nem zavarja e őket ha rápippantasz.

Olaszo.

#879172 Koffein

kreatív adóbeszedés...

"...teljesen betiltanák a dohányzást az autóban. Jelenleg akkor nem szabad dohányozni a járműben, ha kiskorú vagy várandós kismama tartózkodik az utastérben. De a jövőben akár 50 és 500 euró közötti bírsággal számolhat az, aki bármilyen körülmények között rágyújt az autóban. Ha ezek a törvénymódosítások életbe lépnek, Olaszország lehet az első EU-s tagállam, amely teljesen betiltja a dohányzást a járművekben"

https://www.vezess.hu/vezetunk/2021/10/25/itt-az-e...

Orbán elmondta párszor n…

#878978 Ibiza Előzmény: #878975

Orbán elmondta párszor nem eu hanem brüsszel ellenes, a neolibsiket (radikális baloldal us. version) kellene kipucolni onnan akik nem az eu érdekében dolgoznak.

Miért lepődnél meg? Egy …

#878975 Koffein Előzmény: #878968

Miért lepődnél meg? Egy dolog Orbán szélmalom harca Brüsszellel, ettől függetlenül a magyarok többsége, még a fideszesek is EU pártiak, minden brüsszeli faszsággal együtt...