Akkor ez a leutazás téma hogy is lesz?
Megy vki Bp-ről aznap, vagy csípjem el Keriéket?
Akkor ez a leutazás téma hogy is lesz?
Megy vki Bp-ről aznap, vagy csípjem el Keriéket?
Szuper, majd még hívlak komika!
Mi akkor Rigóékkal érkezünk. Borok, pálinkák, pogácsa részemről + kerimama:-)
Unicumot viszek, meg meggyes sört.. más nem, a lányok szeretik az édeset. Borkostoló lesz? :-)
Szóval akkor a végleges időpontként szombaton 13-tól várok mindenkit nálam... remélem mindenki tudja a pontos GPS koordinátát... Bélával holnap egyeztetek... mi nőtlen fiatalemberként párt nem viszünk, majd szerzünk :) a programokat 10 főre szervezem Herceg infói alapján... lesz kis grill, meg tócsni reszeléssel persze :) mindenki azt hoz amit akar, törülköző és ágyneműhuzat javallt... védettségi igazolvány nem feltétel... védőital lesz rendesen, szokás szerint... ha itt nem jelentkezek, akkor is Herceggel tartom a kapcsolatot... de a flipchart, projektor, slambuc felkészül :) :)
Mikorra menjünk? :-)
Én 9 főt számoltam, ennek harmada csaj. :-)
De ez nem rátok vonatkozik ugye koma?
végülis mi a pontos létszám és mikor van érkezés?
mert holnap beszélnék Bélával amíg józan :D
Megjött az új objektívem, jó minőségben tudom dokumentálni a képzést. :-)
Hali, bocsi, nem tudok menni sajna, pedig már nagyon látnálak titeket.
Te a hölgyek gyomrának tartalmára gondolgatsz?? Fúj, de perverz itt mindenki!
Én azért számoltam, h lassan találjuk ki, ki jön kivel. A fekhelyek meg plusz pár fő attól függően, h Béla ill. Csoki is hozzák e anyut. :-)
Ha az lennék, nyilván nem mennék sehova. De az Astra megvéd. :-) Ha majd egyszer lesz gyereked, meglátod, h amig ki nem alakul az immunrendszerük, állandóan betegek.
Ezen már én is gondolkoztam.. Csak itt van a 2 kölök, most megint köhécselnek, ilyenkor nem hagyom sokáig egyedül a zasszonyt..
Lehet előbb megyek, de tovább maradok a régióban. :)