Azért Csokit se hagyjuk ki a számolásból :))
HA jól számolom:
Rigó + 1, Bende +1, Keri + Keri mama, Fornit, Herceg, jómagam biztos, Ricsi csak a véleményt kérdezte, nem írta, h jön.. :-)
Ez 9 plusz egy fő. Azt is ki kellene találni, h ki jön kocsival, h mehessünk többen együtt. Ha jól értem, Keriék hozzák Rigóékat..
A létszám sztem megvan, mindenki nyilatkozott (Waszi meg nem került elő). Főzni vmi egyszerűt kéne.. pl csülökpörkölt bográcsban? :-)
Na akkor a lényeg. Van elég hely?
Kaja, pia mi lesz, ki intézi?
Csók
Részemről ugorhattok ruha nélkül is a partnereddel.. :-)
Mind1. Úgysem megyünk ki a tóhoz :D....legalábbis mi :))
De Te mehetsz és fotózhatod a tájat! :))
Nemnem, eddig gatyában volt főleg az ugrás, kivéve, mikor vki nem hozott, ezért a többiek is anélkül csobbantak szolidaritásból. :-) Ez 2012-ben volt.
Ki a rák mondta, h gatya nélkül ugorj? Hozzá szépen csini fürdőrucit. :-)
Neked valami furcsa perverz késztetésed van, hogy meztelenül láss :D??? A hölgyekre és gyomruk tartalmára gondolva inkább máskor ejteném meg a fürcsit!
Öö igen, nagyon szerettem volna menni, de akkor összejöttek a dolgok. Ment az társasház építés ezerrel, s akkor kezdődött az egyetemen a vizsgaidőszak, egyszerűen nem tudtam eljutni. Vissza is tértem a használt ingatlanokhoz, ez sokkal stresszmentesebb. Csinálom, amikor kedvem van, ha kész, akkor meghirdetjük, s csá, nem kell semmilyen határidőnek megfeleljek. :-)
akkor néhány honappal frissebb az élményed.
2010 oktober, ja,akkor...
sőt veled asszem itt Soltvadkerten találkoztunk utoljára 2016 december 4-5én.
2018 novemberben Te nem jottél Zombára.:)