Nálunk a zasszonynak vigyázni kell a kölkökre, úgyhogy max anyósomat tudom vinni. :-)
Nálunk a zasszonynak vigyázni kell a kölkökre, úgyhogy max anyósomat tudom vinni. :-)
Remélem nincs. Ha Henci és Bence fiam is hozza asszonykát, én is viszem enyim. Mosoly
Így igaz, aki ott van, az ott van.. :-)
Az első Bényére küldtél egy csomó extra pálinkát, s csak a másodikra tudtál eljönni. Meg kéne kérdezni Csokit, h van e még azokból. :-)
Kemény. Eszembe jut a vicc a focista feleségéről. A focista minden nap edzésen van. Szex nuku. Asszonyka mondja, kéne egy kicsit vele is foglalkozni. Kemény az élet. Jól van. Mondja az asszonyka Szombaton szex lesz, aki itt van itt van! Aki nincs nincs. Mosoly
Iszuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunk!! :-)
Az én gyerekeim nagyon jól szórakoztak az ugrós videókon, úgyhogy sztem nem unatkoznának.. :-)
meg anyóst, nagyszülőket, rokonokat, szomszédokat, háziállatokat :D
Írásvetítőt ki hoz? :D
Ennyi erővel a kölköket is hozhatjuk, családos majálisra.. :-)
Jöhet matgab és matgabné is...ennyien simán levezetjük a szülést:))))
Írtam neki, hogy nézzen be ide :)
okés akkor legyen szép, egy napig lehet rossz is :)
Megtehetik, akiknek nincs kisgyerekük.. :-)
Sztem így közel se lenne meg az a "laza" hangulat.. :-)
kománét imádom, de persze jöhetnek asszonyok, de akkor nekem is hozzanak egy jó és szép barátnőt ;
Csoki! Asszonyokkal mi a helyzet? Enyém nagyon érdeklődik, Rigóé szintén jönne és gondolom Kerimama is érdekelt lehet. Kivételesen egy anyukás Bénye? Te vagy a főnök, az lesz amit mondasz
Végignéztem a képeket, az első, 2010-esen kívül csak 2014-ben voltál, a többin nem.