Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

az a fránya mobil

#878545 Koffein Előzmény: #878543

na jha, az új generáció segghülye ehhez a játékhoz :)

egy két hete jött velem szembe egy youtube csatorna, ahol a new yorki maffia nagyágyúi mesélnek a múltjukról... már aki túl élte a 80-as éveket... persze amiért ültek, sztorizgatnak.. mondják nem volt papír, excel, fejből tudták a telszámokat, ki mennyivel tartozik... most meg mindenki nyomja a telefont... brutál dolgokat mesélnek, de a legdurvább, amikor a politikai szálakat is karcolják... néhol a hideg is kirázott, annyira részletesen belementek... ha érdekel bárkit szóljatok, betudom tenni, csak annyi, hogy angol, nix felirat...

az a fránya mobil

#878543 Ibiza Előzmény: #878536

az is nagy zsuga volt, rendőrök létrehoztak egy titkosított telefonálási lehetőséget, egy emberük ajánlotta egy nagykutya maffiózónak, aki a többinek, elterjedt, utána csaptak le.
Állítólag ausztrál zsaruk találták ki egy sörözőben.

az a fránya mobil

#878538 TrendMan Előzmény: #878536

Ez akár mehetne a humor topikba:

"Utóbbira jó példa annak a fiatal maffiózónak az esete, aki kiváló bizonyítékot hozott össze maga ellen azzal, hogy SMS-ben írt fenyegetésekkel próbált behajtani pénzt egy szakszervezeti vezetőtől. „Ez a második üzenet, harmadik már nem lesz” – írta vészjóslóan, és igaza lett: valóban nem írt többet, mert elvitte az FBI."

kanada

#878507 Ibiza Előzmény: #878503

Zarában asszony bement próbálni, ki van írva csak hölgyeknek, mondom mi ez a hátrányos megkülönböztetés? Meg amúgy is gendert váltok, maga szerint férfi vagy nő vagyok? nagyon megijedt ezért nem vittem végig a témát.
A genderváltás amúgy is praktikus mert korábban mehetnék nyugdíjba.

kanada

#878503 Fornit

30.000$ kártérítést kell fizetni, mert nőnek neveztek egy nőt.

Egyre betegebb.

Kimegyek Kanadába, bemegyek minden éttermi női wc-be, és ahonnan kitessékelnek, mehet is a per....

"A restaurant worker who uses “they/them” pronouns was awarded $30,000 by a government tribunal after complaining about a manager who refused to abide by the request.

Instead of using Jesse Nelson’s preferred pronouns, the bar manager at Buono Osteria in Gibsons, Canada, repeatedly called Nelson “she,” “sweetheart,” “sweetie,” and “honey,” according to the British Columbia Human Rights Tribunal."

https://nypost.com/2021/10/02/restaurant-worker-aw...

:DD ezt jól megkaptam, g…

#878440 Ibiza Előzmény: #878437

:DD ezt jól megkaptam, gyerekes riposzt.
De ne reménykedj, ha csinosak a nő ismerőseid nincsenek biztonságban. Fényes a kard.

Ibiza, ha leforrázod a n…

#878437 Illuzio Előzmény: #878435

Ibiza, ha leforrázod a nyelved, akkor te teljesen impotens leszel:) Neked csak a szemkontaktus a nyerő.

kezdek elbizonytalanodni…

#878435 Ibiza Előzmény: #878414

kezdek elbizonytalanodni :DDDDD

nem tudom ez a cukormókus vagy ez a sok csúnyaság :)

De akkor ez a kiadvány P…

#878430 TrendMan Előzmény: #878414

De akkor ez a kiadvány Plébuzi lesz ezentúl, nem?

Az olyan, mint a Pinokkió, csak nem fából van, hanem fémből és nem az orra nő meg, ha hazudik, hanem a ...

vagy thai, indiai, vagy …

#878426 Illuzio Előzmény: #878425

vagy thai, indiai, vagy valamelyik euázsiai kipcsak hegyi pásztor törzs tagja a Kaukázusban (akikhez mostanság divat tartoznunk) vagy egy antik görög szépség, de lehet, hogy a nagy római birodalom provinciája,vagy csak egy szimpla börtön töltelék. "mond te kit választanál".

olyan napokat élünk, ha …

#878425 Koffein Előzmény: #878414

olyan napokat élünk, ha nem akarod meghúzni, kirekesztő, rasszista, homofób vagy... :))

Ukrajna

#878335 Ibiza Előzmény: #878331

lusta vackok. még a társadalmi alapok sincsenek kiépítve.
Anno jártam pár helyen az szovjet birodalomban, ha piálgattunk velük mindenhol kijött a nemzeti érzés és az oroszellenesség, egyedül az ukránoknál nem.