Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

vagy thai, indiai, vagy …

#878426 Illuzio Előzmény: #878425

vagy thai, indiai, vagy valamelyik euázsiai kipcsak hegyi pásztor törzs tagja a Kaukázusban (akikhez mostanság divat tartoznunk) vagy egy antik görög szépség, de lehet, hogy a nagy római birodalom provinciája,vagy csak egy szimpla börtön töltelék. "mond te kit választanál".

olyan napokat élünk, ha …

#878425 Koffein Előzmény: #878414

olyan napokat élünk, ha nem akarod meghúzni, kirekesztő, rasszista, homofób vagy... :))

Ukrajna

#878335 Ibiza Előzmény: #878331

lusta vackok. még a társadalmi alapok sincsenek kiépítve.
Anno jártam pár helyen az szovjet birodalomban, ha piálgattunk velük mindenhol kijött a nemzeti érzés és az oroszellenesség, egyedül az ukránoknál nem.

IMF botrány

#878185 Ibiza Előzmény: #878175

a gazdasági minősítésket, világszervezeteket, társadalmi felépítményeket is poltikai nyomásgyakorlásra, hatalomra segítésre használják.. ez mi? mocskos lett a világ.
Méghogy nincs háttér hatalom, világhatalom..
A sajtó és média lenne a negyedik hatalmi ág, de királycsináló akar lenni és a legaljasabb módszerektől sem riadnak vissza.. virtuális szart vetítenek az embereknek..
az emberek 80%-a média tápon nevelkedik, egy dolog amit hallani akar (erősíteni akarja az alapvetéseit) más amit gondol és más az igazság: ami unalmas és sok estben ijesztő.

IMF botrány

#878114 Koffein

mik ki nem derülnek...

"Miről is volt szó valójában? A Trump-kormány csökkenteni akarta a részesedését a Világbankban, ezért annak szüksége volt pénzre. Ezt a legkönnyebben Kínától kaphatta meg méghozzá oly módon, hogy megfenyegeti Pekinget: rontja a besorolását."

és a végeredmény

"2018-ban Kína a 78-ik helyen végzett. Krisztalina Georgievát azzal vádolják , hogy nem csökkentette Kína helyezését, mert Peking megnövelte tőke részesedését a Világbankban."

https://hvg.hu/gazdasag/20210928_Joseph_Stiglitz_s...


globál vagyon

#878113 Koffein Előzmény: #878106

Global Wealth = 418.3 trillion USD :)

"Global wealth databook 2021" alatt van egy csomó uncsi adat..

azért a sportban látni ö…

#878033 Ibiza Előzmény: #878031

azért a sportban látni önfeledt szép gesztusokat. És ez a lényeg. A teljesítmény a közös öröm számít a többi hülye duma.

nem a bőrszínnel van a g…

#878031 Koffein Előzmény: #878027

nem a bőrszínnel van a gond, hanem hogy nem tudnak egymás mellett élni, mert a politika szétszakítja őket is. Az egyik oldal jobban uszít a másik ellen. Megy az érzékenyítés ezerrel, oszt a fehéret kell utálni, mert minden nyomorúságáért a fehér rassz tehet. Ezért az összes fehér térdeljen, akkor is, ha soha nem volt gyarmatosító, mert fehér a színe... így ezekkel a videókkal, csak az árkokat ássák, nagyobb gyűlöletet szítanak, annak ellenére, hogy a lányokat jó érzés tölti el, és most úgy érzik, hogy jól megmondták a magukét a rohadt fehér srácnak... gyorsban fel is tolták a netre, hogy tovább ossza a társadalmat....

Nem tudom, hogy megvan.e ez a sztori? kína vs oroszo. vs usa hadsereg toborzó videó... mindent elmond a nemzetről...


Igen, de az amcsi híradó…

#878027 TrendMan Előzmény: #878026

Igen, de az amcsi híradó felvételekben meg soha nem látsz fekete rendőrt.