Nem lehet a gyors zakó oka a shortosok elmúlt időszakban történt kinyírása? Csak egy tipp.
Nem lehet a gyors zakó oka a shortosok elmúlt időszakban történt kinyírása? Csak egy tipp.
Igen a reggeli réses esés nekem is figyelmeztető volt, pláne, hogy nem kezdte tölteni, aztán nem tudtam az esést a-b-c -ben beszámozni, kicsit elbizonytalanodtam és ez még tart. Egy divergens alj talán még kell a mai alá. S&P 100 naposon, elég veszélyes, ha letöri.
Most találgatok én is, keresem, hogy miért zuhantunk egyvonalban. Nem az a baj, hogy ennyit estünk, hanem az, hogy miért nem a-b-c hullámban tettük.
Lehetséges, hogy 4 óráson ez a háromszög magyarázatot ad.
Bár az 'A" hullámnál nem szép az a sok torlódás és mélyebbre is leszúrtak többször is.
Remek gondolatok, most nekiállok megérteni.
Többet dolgoztam vele, mint amit ér!
A mai napig minden rendben volt és az csinálta, amit vártam.
Ami meglepő volt a mai nap, hogy túl meredeken esett (benne van a réssel le nyitás) nem látszik egyértelműen az a-b-c hullám, továbbá mélyebbre esett, mint kellett volna.
Erre gondolta, hogy ezt csinálja:
Kétszer hármas korrekció kombinációja

W-X-Y=piros W
a-b-c=piros X
most kellene jönnie
W-X-Y=piros Y )és egyben a nagy 4. hullám)
Ebből talán az (Y hullám) W hulláma lett meg, ami valljuk meg elég furcsára sikeredett.
Ha igaz, akkor valahova fel kellene mennie egy kék "X" hullámnak, majd le egy kék "Y" hullámnak.

Ebben a csatornában figyelem
Ennek most örülnék, Kumo felhő alját szerintem vissza kéne tesztelni. Talán picit fentebb aztán megint le.
Köszi neked is. A 15050-et én is figyelem, ha újra nekimegy, szerintem is alá fog menni. Ott pedig már várja a 200 napos.
Egy kis esés idáig, réssel tette a piac, ami hosszú idő óta szokatlan. Én mélyebbre várom, minimum a 200 naposat tesztelnie kellene, ha most kori, akkor 15320, 15450 meglehet, ezek fölé nem várnám, 15050 alatt mindenképpen stoppolnám a longot.
https://www.tradingview.com/x/dR4LwtAd/
Én is szeretném tudni, hogy ez most három, vagy öthullámos esés lesz, a réses esés inkább a harmadik hullám jellemzője. Én egy óvatos spekuláns vagyok. Mindenkinek sikeres trédeket!
Innen most jöhet egy felrántás, vagy pánik van és még egy napig esni fogunk? Bepróbáltam egy longot...
Az első már pipa, a második most már egy ugrás, reggeltől folyamatosan csorog, kevés short záródik, egyre csúnyább, talán 14900 megfogja.
Már hónapokkal ezelőtt betettem, hogy két 4. hullámra lehet számítani szinte egymás után. Most valósul meg, amit feltételeztem.
Kérdés, hogy a magasabb szintű negyedik hullám meddig megy majd le.
Általában megállapíthatjuk, hogy:
A 4. hullám jellemzően a 3. hullám 14,6%-a, 23,6%-a vagy 38,2%-a
15.356 (14.6%)
14.940 (23.6%)
14.265 (38.2%)
Lehet választani!
-------------------------------------------------------------------------
Ha letörjük a 15.053-at akkor nincs más lehetőség,
- le fog menni 14.927-14.940-ig.
Nehogy már megcsinálja nekifutásból a 15.030-15.043-at!
------------------------------------------------------------------
Hmmmm!