Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a szuper elemzéseket és chartokat.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a szuper elemzéseket és chartokat.
A fej-váll lehetőségnek van egy másik változata is. Ebben az esetben már megvolt a fej vagyis a tető és már csak a jobb váll hiányzik. A cél ár jó mélyen van 14.070 környékén.

Fokozott óvatosság szükséges az elkövetkező napokban:
További esést sejtet:
-----------------------------------
1.) A nagy 4. hullám:
14.940 (23.6%)
14.265 (38.2%) fiboi - még elérhetőek.
2.) A W-X-Y kombinációs korrekcióban még az "Y" hullám nincs kész.
3.) Az MA(200) és az EMA(200) napos értékeket, ha már ilyen közel van meg szokta nézni.
4.) Vasárnap Bundestag választás - kimenete bizonytalan és előfordulhat, hogy hétfőn megint egy nagy rést láthatunk.
5.) Napos Ichimokun még nem alakult ki teljesen a piros színű felhő.
Ugyanakkor, emelkedés is lehetséges:
-----------------------------------------------------------
1.) A tegnapi gyors szabadesés pontosan elég a háromszög aljának az eléréséhez, innen lehet emelkedni, akár új ATH-ra az 5. hullámhoz.
2.) A feltételezett fej-váll lehetséges alakzathoz éppen elég volt a tegnapi emelkedés és leért a nyakvonalhoz.
Az emelkedéshez feltétel a 15.262-15.454 tegnap nyitva hagyott rés betöltése. Ha betölti, akkor már a bikák vannak nyeregben.
Sziasztok, jó reggelt!
Először is vigyázni kell a "V" alakú helyreállításra - már sokszor átverték a kereskedőket ezzel a lehetőséggel.
lefordulás lehetséges:
- 15.270-15.280
- 15.350-15.360
- 15.450-15.470 között.

De, lehet a fibokat is követni. Futuresen kicsit eltér az érték a prompt értékétől.

A kínai ingatlanos cég giga 300millrd Usd tartozásától is félnek , meg a Fed enyhítés, Usa "fejlesztő" csomag meg nem szavazása ! https://www.portfolio.hu/uzlet/20210919/ez-a-csod-...
Nem lehet a gyors zakó oka a shortosok elmúlt időszakban történt kinyírása? Csak egy tipp.
Igen a reggeli réses esés nekem is figyelmeztető volt, pláne, hogy nem kezdte tölteni, aztán nem tudtam az esést a-b-c -ben beszámozni, kicsit elbizonytalanodtam és ez még tart. Egy divergens alj talán még kell a mai alá. S&P 100 naposon, elég veszélyes, ha letöri.
Most találgatok én is, keresem, hogy miért zuhantunk egyvonalban. Nem az a baj, hogy ennyit estünk, hanem az, hogy miért nem a-b-c hullámban tettük.
Lehetséges, hogy 4 óráson ez a háromszög magyarázatot ad.
Bár az 'A" hullámnál nem szép az a sok torlódás és mélyebbre is leszúrtak többször is.
Remek gondolatok, most nekiállok megérteni.
Többet dolgoztam vele, mint amit ér!
A mai napig minden rendben volt és az csinálta, amit vártam.
Ami meglepő volt a mai nap, hogy túl meredeken esett (benne van a réssel le nyitás) nem látszik egyértelműen az a-b-c hullám, továbbá mélyebbre esett, mint kellett volna.
Erre gondolta, hogy ezt csinálja:
Kétszer hármas korrekció kombinációja

W-X-Y=piros W
a-b-c=piros X
most kellene jönnie
W-X-Y=piros Y )és egyben a nagy 4. hullám)
Ebből talán az (Y hullám) W hulláma lett meg, ami valljuk meg elég furcsára sikeredett.
Ha igaz, akkor valahova fel kellene mennie egy kék "X" hullámnak, majd le egy kék "Y" hullámnak.

Ebben a csatornában figyelem
Ennek most örülnék, Kumo felhő alját szerintem vissza kéne tesztelni. Talán picit fentebb aztán megint le.
Köszi neked is. A 15050-et én is figyelem, ha újra nekimegy, szerintem is alá fog menni. Ott pedig már várja a 200 napos.
Egy kis esés idáig, réssel tette a piac, ami hosszú idő óta szokatlan. Én mélyebbre várom, minimum a 200 naposat tesztelnie kellene, ha most kori, akkor 15320, 15450 meglehet, ezek fölé nem várnám, 15050 alatt mindenképpen stoppolnám a longot.
https://www.tradingview.com/x/dR4LwtAd/
Én is szeretném tudni, hogy ez most három, vagy öthullámos esés lesz, a réses esés inkább a harmadik hullám jellemzője. Én egy óvatos spekuláns vagyok. Mindenkinek sikeres trédeket!