Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Ezt a fejet a hösők tere…

#877487 Koffein Előzmény: #877478

Ezt a fejet a hösők tere mögé kellene tenni, a Kós Károly sétányra.. mekkora fless amikor egy ekkora tehén szájába mész bele XD

Nézzük a jó oldalát, a művésznek, a hátra lévő életében nem lesznek anyagi gondjai...

már írtam ismerem a tava…

#877480 Ibiza Előzmény: #877478

már írtam ismerem a tavat, nem úgy van csak úgy engedünk bele vizet. A 80as években volt ilyen, karsztvizet kezdtek beleengedni, azonnal pusztult a teljes fauna. A természetes víztározóiból kell nyomni a vizet ahogy az ki volt találva. A helyi erők nem akarják a vizet leengedni a tározóikból, pátkai tározó, fehérvárcsurgói..

A KDNP fővadásza örülhet…

#877478 walex

A KDNP fővadásza örülhet, elkészült a 10 tonnás agancskapu.

https://www.agroinform.hu/erdo_vadgazdalkodas/10-t...

Igazán megér cirka 77 milliárdot ez a csodálatos kiállítás, a Velencei-tó meg inkább száradjon csak ki, nincs rá 40 milliárd.

Sukoró. Sukoró. Sukoró.

Gyurcsány a hibás.

Meg akinek van morálja. …

#877373 Láma Előzmény: #877340

Meg akinek van morálja. Mer van ám nekijük moráljuk. Jó sok morál. Mind náluk van. Neked is lenne morálod, nem csodálkoznál. De neked nem lehet, mert mind náluk van. Ezért esélytelen, hogy ilyen frappáns véleményt megfogalmazz. Nem bonyolult. Morál, morál, morál.

Lenin után szabadon. :)

nem egy csoda schiffer d…

#877344 Ibiza Előzmény: #877341

nem egy csoda schiffer de látszik, benne maradt volna a politikában de ezekkel nem akart vagy inkább nem maradhatott. Csak megjegyzem ő is csak tét nélkül beszél ilyeneket, pártkatonaként nem volt ilyen egyértelmű.
Ha van egy változás akkor annak jobbnak kell lenni mint korábban volt! ez alap értelmes emberi döntés!!
Szélberni jobb mint schiffer? krigeri jobb mint tarlós? gyurcsótány jobb lenne mint orbán?
a SAJÁT DÖNTÉSEIDBEN IS AZT LÁTHATOD AZÉRT CSINÁLSZ VALAMIT, HOGY JOBB LEGYEN. Jobb legyen a kerítés az autó, asszonynak a konyha.. de a politikában nem így döntenek az emberek ami inkább ijesztő és szánalmas. és még ők tartják magukat félelmetesen okosnak szabadnak.
Amíg nincs jobb addig nálam a fidesz, ami csak 51%osom, ami nem egy nagy szám mert egy favorit pártnak legalább 80%ban kellene lefednie az igényeimet vagy az adott választói kört.
Ezért szánalmas és erős aggodalomra ad okot a mostani ellenzéki összefogás. ez mi? rántotthúst bablevest madártejet összekeversz? Nem inkább jobbnak kéne lenni a többinél? Ez a katyvasz jelzi azt, hogy minden a hatalomról szól, ez az összefogás a pénzéhes csürhe falkája. A csahos kutyák tudják, ha most nem nyernek a gazdák nem adnak több támogatást, új erőt kovácsolnak nélkülük


Egy politikustól alapból elvárható képviselje a szűken vett pátriáját és tudjon összefogni hazája (Mármint Magyarország) érdekében, ezért dolgozzon, ezen járjon az agya éjjel-nappal.
De nem ez van.
idegen érdekeket képviselnek pénzért, bármit eladnak bármikor ezüst tallérokért, elvtelen hazaáruló geczik.. a választó egy igavonó barom a számukra egy méh ami összehordja nekik a mézet. na ezt a csótány bandát kell kipucolni a parlamentből. És ekkor és csak ekkor jönnek létre új politikai erők új korszerű pártok amik lefedik a teljes választói kör igényeit. Ez szerintem kb 7-8 párt. A szélső oldalak a tematikus pártok (a valóban zöld, keresztény stb) a demokraták a nemzeti pártok a néppártok a liberálisok..Ez akkor indul el amikor a mostani politikus szarok a történelem szemétdombjára kerülnek újra és már nem is mászhatnak le róla.

Az, hogy a politika és a gazdaság összefügg ezzel nem tudsz mit kezdeni, így van mindenhol a világban.. Brüsszelben nagyobb épülete van a lobbistáknak mint a képviselőknek.
Egy cégméret felett csak állami megrendelésekben nagy beruházásokban tudsz gondolkodni.
Nagy cégben van meg az a technológia az a szakembergárda aki ezeket a nagy beruházásokat meg tudja csinálni.
Nem sok cég tud autópályát hidat, magas épületet vagy alagutat építeni. Ha politikai váltás van ezek a cégek átkerülnek az új politikai erő gazdasági körébe. Miért? mert egy ilyen cég csak egyben érték, sokba kerülne újraépíteni ha részekben adod el akkor meg ötödét sem adnák érte, és tudják egyszer majd visszavehetik.

Schiffer sztem nem akar …

#877341 KawaBazsy Előzmény: #877335

Schiffer sztem nem akar beszállni a pöcegödörbe. Hallgattad a vitáját Gulyás Gergellyel? Érdekes volt..

Jah. Kemény vélemény, h …

#877340 KawaBazsy Előzmény: #877332

Jah. Kemény vélemény, h inkább a haverok lopják el, náluk jó kezekben van.. Ilyet csak az ír, aki körön belül van. :-)

felvásárlás elleni védelem

#877337 Ibiza Előzmény: #877326

pedig az látható, orbánnak van egy küldetéstudata. A haveri cégeknek van egy jó hatása, ezeket a cégeket lehet egyirányba állítani. Megnézheted nem csontoznak ki embereket nem mennek csődbe ezek a cégek. Érezhető egyfajta stratégia. Szabadpiac már soha nem lesz, a világban sincs ilyen. Nem is lehet mert nagy a nemzetközi verseny.

nem a fidesz a legjobb m…

#877335 Ibiza Előzmény: #877332

nem a fidesz a legjobb megoldás (mondtam 1000x nálam 51%-osok) de ezt a hazaáruló ellenzéki csürhét nem szeretném az ország élén látni, más meg nincs. Pont ez a gond az emberek ezzel vannak hülyítve, ne legyen igény egy jobb váltópártokból álló ellenzékre. Most komolyan, a gyurcsány a megoldás? Meg hadházik meg jakabok.. Minimumként egy schiffer vagy hasonló kaliberek, ezek hol vannak? és miért nem kerülnek a politikába?

re

#877334 Spade Előzmény: #877332
A cégeknél is van felvásárlás elleni ilyen védekezés pl crown jewell defense (korona ékszer eladása) , kb ennek felel meg amit a fidesz csinál. Sajnos 22-ben 2 csapat van, és így lehet sarkítani vagy valaki a fideszre szavaz vagy bárkire azzal lényegében az ellenzéket segíti. Lehet csúrni csavarni, de nézd meg akik a berkire vagy puzsérre szavaztak tarlos helyett azok végül is karigerire szavaztak és karigeri be is húzta a városházát.Ezt kell megérteni. De sajnos csak 2 lehetőség van 22-ben vagy a külföldnek adják el vagy a haveroknak minden más naivitás. De a haverok legalább működtetik a megvett cukorgyárból hány működik ? Hát ezért egy nagyságrenddel rosszabb külföldre eladni. Én soxor nem szavaztam a fideszre hanem valami alternatív jobb oldalra h ne legyen 2/3 pl. LMP, de 22-ben olyan helyzet van akkora libsi és migri nyomulás van a világban h aki nemzetben gondolkodik nem szavazhat másra mint a fideszre. Ez van sztem.

felvásárlás elleni védelem

#877333 Ibiza Előzmény: #877326

azért nézhetnéd a tényeket is. Az összes stratégiai gyárat és közművet eladtak a komik úgy, hogy garantálták a nyereséget is.
Most mindenki nagy forradalmár, lassan mondják nekik megértsék " neeem leesz gázáááremelééés".. utána ildi elmondja neked egy hónap műlva.. nem azt mondta soha nem lesz. Majd lesz nyávogás amikor 30%al felmegy a gáz és villany.
Komcsi közgazdász azt modta nem gond ha 100% fölé megy az államadósság. Ezt várhatod. Fidesz alkotmányban rögzítette mennyi lehet, de a liberálbolsik belengették akár 50% alatt is megváltoztatják ezeket a 2/3 os törvényeket.

Már megint csak a 2 band…

#877332 walex

Már megint csak a 2 bandában tudsz gondolkozni.

Akinek nem tetszik az A jelű, az csak is a B-t szeretheti és fordítva.

Én hányok már mindtől.

Az nem az ország érdeke, ha eladnak mindent külföldre, de az se, hogy átjátszák a haveroknak.

felvásárlás elleni védelem

#877328 Spade Előzmény: #877326
Gondolom a Thurzó Gábor is szar propagandát tolt. nagyrészt a fuggereknek köszönhető Mohács és a habsburgok hatalom átvétele Mo-n és ezzel a 150 éves török hódoltság meg a fél ország kihalása. Nem propagandát tolok hanem történelmet. Megjegyzem a ner lovagok összehangolt kezében egy nagyságrenddel jobb kezekben van a vagyon mint Sorosnál tőle még a büdös életben nem kaptál semmit csak a spontán privatizációt illetve a kulcs ágazatok külföldi eladása, meg h ne kérjük az adósság elengedést (mert az adósság nagy része már az ő kezében volt) a lengyelek kértek és kaptak mi is kaptunk volna. Nézd meg miután Megyo 02-ben győzött mi történt q MOL állami pakettel és ki akart5a felvásárolni ez is szar duma mi ? De nem kell hinni nekem szavazz rájuk aztán mehetsz majd köveket dobálni 22okt23-án

felvásárlás elleni védelem

#877326 walex Előzmény: #877324

Megnehezítse. :)

Elég szr propagandát tolsz, hogy ezek a nagynemzeti nagymagyarok az ország érdekében toljak át a nemzeti vagyont.

Igazi hősök.