Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

re Ibiza-nak és Spade-nek

#876722 Spade Előzmény: #876712
nem tudtam h a netről tudod mérni a vérnyomást, távgyógyítasz is ?

#876721 Spade Előzmény: #876710
köszi, csakhogy az alterego egészen mást jelent, akkor lenne igaz ha máshol trandymennként írogatna. Persze lehet ez is, te jobban ismered

#876718 Ibiza Előzmény: #876704

válaszként írtam, válaszoltam egy hozzászólásra ahol megemlítettek engem. Ha átírom a címet értelmetlenné válik. Másrézt nem tudom hogy kötődik hozzád..
Az előzményre kattintva szépen legördül az előzmény amire ment a riposzt..

#876712 TrendMan Előzmény: #876707

Igen, a 'Subject Line"-ról van szó, valóban. :-)

Nagyon könnyen felmegy a vérnyomásod, nehogy a végén Spade-re legyen szükség.

blaha

#876708 Spade Előzmény: #876665
A metropótló viszonylag gyorsan halad, mert a kocsisok beengedik őket. eltekintve attól h félórás szünetekkel egyszerre 3-4 érkezik, tehát faszán megvan szervezve. Ez is.

#876707 Spade Előzmény: #876704
te miről beszélsz ????? MIlyen alteregód ???? És nem anyáztuk egymást ibizával, a többi minden stimmel, megártott az országtortája ?

#876704 TrendMan Előzmény: #876702

Légyszíves nem az én alteregóm alatt anyázzatok egymással, szeretnék ebből kimaradni.

re trendymennek

#876702 Ibiza Előzmény: #876636

hazudsz ahogy az ilyenek szoktak.
Soha nem árultam a tudásom %ért!
Megosztottam egy csomó infót és tudást. A hozzád hasonló ingyenélők, potyázók többet akartak volna miközben ő maguk semmit nem tettek hozzá.
Követelőztetek és írtam ez már fizetős lenne. Nem kevés időt, energiát pénzt tettem bele a többlet tudásba miért adnám át a potyázóknak. Ráadásul konkurenciát teremtve magamnak a trédelésben.

Rémlik, volt valaki aki valóban árulta a tudását, talán pénzt is gyűjtögetett és hirtelen meg is halt, talán olyan is volt aki kereskedelmi szoftvert árult.

blaha

#876701 KawaBazsy Előzmény: #876698

A kőművesem egyszer nem vitte el a szemetet a saját projektjénél, meggyűlt, szólt a konténeresnek, 180E lett.. Hát a tököm. De aki úr.. :-)

Annyi még, h ha te viszed, akkor azzal kalkulálj, h fel kell tolni a futót a szeméthegy tetejére. A Sharan megszenvedett vele, szerencsére volt benne kipörgő kerekeket fékezgető EDS. A pickupon meg csak egy kattintás a terepváltón, s bárhova feltolja. :-)

blaha

#876687 KawaBazsy Előzmény: #876674

Nekem ha ilyen volt, szóltam a roma vállalkozómnak, s ő elintézte. Az útját nem figyeltem, de anno volt Isaszegen szemétlerakó, ingyenes volt, gondolom oda vitte.

Most pedig magam intéztem, egy társasház építésen irdatlan sok szemét keletkezik. SIttet konténerben érdemes, mert nehéz, s a szeméttelep súlyra veszi be. Vegyes hulladéknál más a helyzet, dupla annyiba kerül egy konténer (70-80E), s mivel nagyobb a térfogata, hamar összejön. Úgyhogy béreltem egy nagy, ponyvás, 2 tengelyes futót, azt szarig raktam, s kivittem a központi szemétlerakóba. Csak cégként mehetsz oda, de olcsó, olyan 8-9E volt a pakk, meg az áfa (10m3). A pickuphoz meg futó se kell, felrakom a platóra, s úgy viszem.

blaha

#876681 walex Előzmény: #876671

Az autósok biztos emlékezni fognak rá.

Egyre biztosabb vagyok benne én is, hogy szándékos volt a főváros elengedése a 2022-es győzelem érdekében.

Addig mindenki láthatja, hogy karigeri egy totál alkalmatlan figura erre a szerepre is az 1% alatti biznisz pártjával együtt.

A sok karigeri szavazó szerintem mostanra belátta, hogy hiba volt Tarlós ellen szavazni. Nem sokáig kell már dugóban ülniük nyáron is, "csak" pár év.

blaha

#876674 Koffein Előzmény: #876670

kell az autó, cuccolok egyik helyről a másikra :)

ha jól rémlik felújításba utazol, tudsz megbízható lomtalanítót ajánlani? aki bútorokat szétveri, elviszi hulladékgyűjtőbe s nem a városhatárba dobálja le? vagy ha nem, akkor mire kell figyelni a netes ajánlatoknál? akár privibe is jöhet..

blaha

#876671 TrendMan Előzmény: #876666

Vagy népnevelés vagy inkompetencia.

Olyan bizonytalan vagyok mostanában, hogy melyikkel állok szemben.

Esetleg teljesítménykényszer, hogy minél több dolgot fel tudjanak villantani a választások előtt, hogy ők vitték véghez.

blaha

#876670 KawaBazsy Előzmény: #876666

Nekem innen 18 km a Keleti majdnem végig cangaúton, onnan már sétálok, ha a belvárosban van dolgom. Ha van időm, így csinálom.

blaha

#876668 Koffein Előzmény: #876663

kb erre számítottam, láttam, hogy 14kerbe mit csinált, habár az elődje se nagyon csinált semmit... mivel folyamatosan azt kommunikálják, hogy mindent jobban tudnak, mint a kormányon lévők, ezért alapból úgy kéne megszervezniük a munkálatokat, hogy a legkisebb fennakadás legyen... erre meg, az egész város beállva, alig dolgoznak... olyan, mintha a város ütőerét direkt blokkolnák... vicc, hogy a blahát másfél két évig újítják fel, kínaiak ennyi idő alatt egy magyarország méretű várost húznak fel s nem egy kis parkocskát, amin lesz egy pár fa, meg aszfalt...