ezzel az erővel szándékos lesz az ország elengedése is , hadd láthassa mindenki , hogy mennyíre alkalmatlan az ellenzék. Igaz Mészáros és csipet csapata egy filér állami pénzt sem fog látni. de hiszen a magángazdaságból is meg lehet élni.
ezzel az erővel szándékos lesz az ország elengedése is , hadd láthassa mindenki , hogy mennyíre alkalmatlan az ellenzék. Igaz Mészáros és csipet csapata egy filér állami pénzt sem fog látni. de hiszen a magángazdaságból is meg lehet élni.
mi lenne, ha nem kifogásokat keresnénk, meg támadnánk, hanem egyszerűen tudomásul vennénk a kérését, hogy a címsorba írt nickje alatt nem egymást baszogatjátok? minden háttérszándék nélkül kérdem, hogy nem-e lenne egyszerűbb... :)
az látszólag nem az ő neve...hacsak nem ságvári akinek 32 neve volt
Jelenleg nem tartózkodom a készülék előtt.
válaszként írtam, válaszoltam egy hozzászólásra ahol megemlítettek engem. Ha átírom a címet értelmetlenné válik. Másrézt nem tudom hogy kötődik hozzád..
Az előzményre kattintva szépen legördül az előzmény amire ment a riposzt..
Igen, a 'Subject Line"-ról van szó, valóban. :-)
Nagyon könnyen felmegy a vérnyomásod, nehogy a végén Spade-re legyen szükség.
Légyszíves nem az én alteregóm alatt anyázzatok egymással, szeretnék ebből kimaradni.
hazudsz ahogy az ilyenek szoktak.
Soha nem árultam a tudásom %ért!
Megosztottam egy csomó infót és tudást. A hozzád hasonló ingyenélők, potyázók többet akartak volna miközben ő maguk semmit nem tettek hozzá.
Követelőztetek és írtam ez már fizetős lenne. Nem kevés időt, energiát pénzt tettem bele a többlet tudásba miért adnám át a potyázóknak. Ráadásul konkurenciát teremtve magamnak a trédelésben.
Rémlik, volt valaki aki valóban árulta a tudását, talán pénzt is gyűjtögetett és hirtelen meg is halt, talán olyan is volt aki kereskedelmi szoftvert árult.
A kőművesem egyszer nem vitte el a szemetet a saját projektjénél, meggyűlt, szólt a konténeresnek, 180E lett.. Hát a tököm. De aki úr.. :-)
Annyi még, h ha te viszed, akkor azzal kalkulálj, h fel kell tolni a futót a szeméthegy tetejére. A Sharan megszenvedett vele, szerencsére volt benne kipörgő kerekeket fékezgető EDS. A pickupon meg csak egy kattintás a terepváltón, s bárhova feltolja. :-)
Nekem ha ilyen volt, szóltam a roma vállalkozómnak, s ő elintézte. Az útját nem figyeltem, de anno volt Isaszegen szemétlerakó, ingyenes volt, gondolom oda vitte.
Most pedig magam intéztem, egy társasház építésen irdatlan sok szemét keletkezik. SIttet konténerben érdemes, mert nehéz, s a szeméttelep súlyra veszi be. Vegyes hulladéknál más a helyzet, dupla annyiba kerül egy konténer (70-80E), s mivel nagyobb a térfogata, hamar összejön. Úgyhogy béreltem egy nagy, ponyvás, 2 tengelyes futót, azt szarig raktam, s kivittem a központi szemétlerakóba. Csak cégként mehetsz oda, de olcsó, olyan 8-9E volt a pakk, meg az áfa (10m3). A pickuphoz meg futó se kell, felrakom a platóra, s úgy viszem.
Az autósok biztos emlékezni fognak rá.
Egyre biztosabb vagyok benne én is, hogy szándékos volt a főváros elengedése a 2022-es győzelem érdekében.
Addig mindenki láthatja, hogy karigeri egy totál alkalmatlan figura erre a szerepre is az 1% alatti biznisz pártjával együtt.
A sok karigeri szavazó szerintem mostanra belátta, hogy hiba volt Tarlós ellen szavazni. Nem sokáig kell már dugóban ülniük nyáron is, "csak" pár év.
Kerületi szokásos lomtalanítás nem játszik?
Most lesz, 1-2 hónap.
kell az autó, cuccolok egyik helyről a másikra :)
ha jól rémlik felújításba utazol, tudsz megbízható lomtalanítót ajánlani? aki bútorokat szétveri, elviszi hulladékgyűjtőbe s nem a városhatárba dobálja le? vagy ha nem, akkor mire kell figyelni a netes ajánlatoknál? akár privibe is jöhet..