Van egy ilyen lehetőség! A napokban többször feltettem, hogy 15.550 környékén a napos Kumo tető és a Kijun vonala.
Akkor lehetséges, ha a 15.624-et letöri, mert akkor mélyebb piros 4. hullám lenne.
Van egy ilyen lehetőség! A napokban többször feltettem, hogy 15.550 környékén a napos Kumo tető és a Kijun vonala.
Akkor lehetséges, ha a 15.624-et letöri, mert akkor mélyebb piros 4. hullám lenne.
Kicsit aggasztó, hogy a Sanghai Composit -2% környékén és a többi ázsiai tőzsde is betegeskedik.
A sárga négyzetbe jó lenne, ha beleférne, így meredekebb az emelkedés. Csak azért húztam szét, hogy jobban látszon.

Sziasztok, jó reggelt!
Egy kis nemzetközi kitekintés napos charton.
Ázsia egy kicsit jobban süllyedt. DAX elég jól tartotta eddig magát.

Lehet fals leszúrás vagy felszúrás, ha folytatja a kereteken belüli útját.
Ha a csatornát elhagyta fentről is, lentről is akkor az még csatorna? Meddig érdemes követni az ilyet?
Ha holnap 15.804 felett nyit és a nap során nem megy le 15.804-re, akkor lehetőség van egy "sziget" kialakulására.

15830-ig szabad a hely a csatornában
Ha nagy erőkkel áttörjük a 15.800-at, akkor csupán egy a-b-c korrekció volt lefelé.

Ha elindulna lefelé és letörné a 15.800-at, akkor mélyebb korrekció lehetne:
útvonal:
- 15.727
- 15.653
- 15.550
--------------------------------------------------------------------------------
Elvileg nem lehetetlen, mert a napos Kijun lemaradt és visszamehet érte és a 15.555-ös Kumo (felhő) -t is visszatesztelheti.

-------------------------------------------------------------------------
Eddig jónak tűnik az augusztus 17.-i megérzésem!