14:30-ig még itt próbálkozhat.
Köszi, én is úgy látom most (per pillanatra) hogy még van lent dolga..
15.730 fölé ( a fontos 15.724 fölé) kellene mennie, hogy nyugodt longot lehessen nyitni.
De még előbb, ha akarják csinálhatnak egy dupla aljat.

Innen fel? 3 és 5 perces Donchaint nézek de nem tudtam eldönteni. Remeg a kezem, túl sokat buktam két hete :D
Remélhetőleg 15.850 környékéről fordul felfelé.
De, ha nem:
---------------------------------------------------------------------

15850 max kb még shortnál
Vissza ülnék a short vonatra, de sajnos tegnap 2 ponton múlt a stop és reggelre már nem volt meg... Meddig húzhatják vissza, mielőtt újra megyünk lefelé?
Esetleg remek long beszálló? nem tudom...
15.724 na akkor most lesz érdekes!!!!!!
Ha további longot szeretnénk, akkor innen felfelé kell mennie.
https://kepkuldes.com/image/S625v2
Nálam 15730 (napos boll. közepe)-15550 a célár, utána meglátjuk, beindulhat a esés is végre, Ázsia rég esik, a világon annyi természeti katasztrófa volt azt nem tudom a biztosítók hogyan cashellik ki, jön a Fed lazítás lassan, infláció növekedés, 10éves Bull piac lassan túl véve, meg a korrekció természetes folyamat időnként,a CEO-k rég eladtak fél éve kb., SZEPTEMBERBE NÉMET VÁLASZTÁSOK - A LUFI MIKOR DURRAN kiderül..Usa napos ta szerint, ott ma vérengzésnek kéne jönnie
Igen, hülyeséget írtam :) a korábbi napos Ichimokura gondoltam...
Halálkereszt az MA (50 és 200) keresztezésénél és az Ichimokunál szoktuk figyelni.
Donchiánnál nem.
Gondolom, hogy az Ichimokura gondoltál a "felhő" miatt.
Jó reggelt, köszönjük!
Lehet lassan beérik a halálkereszt, vagy annak már nincs kihatása? Donchain felhő korábbi keresztezéséből?
Remélhetőleg 15.850 környékéről fordul felfelé.
De, ha nem:
Szerintem a 15.724 nagyon fontos szint. Ha letöri, akkor mély korrekció indulna.
Amire számítok, hogy még van dolgunk előtte felfelé egy új ATH erejéig.
FED jegyzőkönyv:
A havi kötvényvásárlások hamarosan csökkenhetnek! A részvénypiacok a FED jegyzőkönyvének bejelentésére az árak csökkenésével reagáltak.
Miket észre nem veszel :), akkor elhúzódó oldalazás lesz.
https://www.tradingview.com/x/HVGCLd4e/
h1 emelkedő trendvonal leküzdésével próbálkozik