Talán réstöltés és utána megfordulhat. Futures-en néztem, ott már nincs olyan messze...
Talán réstöltés és utána megfordulhat. Futures-en néztem, ott már nincs olyan messze...
Egy próbálkozásom már volt, de kistoppoltak. Várok még, hátha megindul lefelé. Kérdés Amcsi le vagy fel rántja meg igazán...
Órás Donchian középvonal 15.550. Ellenállás!
A környékéről jó lenne, ha ismért lefordulna.
-------------------------------------------------------------
Sokáig tartott amíg felért!

Titkon 15.310-et várok. Ott majd eldőlhet, hogy milyen irányba fordul.
Órás Kumo tetőt tesztelte vissza.
A kumo alj érdekes lehet, ott figyelni kell, hogy mit csinál.

Órás Donchian középvonal 15.550. Ellenállás!
A környékéről jó lenne, ha ismért lefordulna.
15.530-nál is figyelni lehet, mert a 23.6%-os fibo!
Ha "c" hullám megy le, akkor arra fel kell készülni, hogy a "c" hullám lehet három hullámos (kis a-b-c), - vagy lehet öt hullámos (i-ii-iii-iv-v)
Megint csak a 38.2%-ig ment le. Szerintem, ha "c" hullám megy le, akkor mélyebbre kellene mennie.

Lenthor a mai forgatókönyvet hogy tudod elképzelni? Hol lehet pattanás? Itt 15.440 körül, vagy esetleg csak 15.360-nal?
Lenthor, köszönjük a chartokat és a diagonálokról szóló információt. Ez és a hasonlók az Elemzésközpont oldaláról származnak?
Jó reggelt, köszönjük a chartokat. Kiváncsi vagyok, hogy a ma hajnali esés vajon egész nap kitart, vagy megvesznek mindent IS?
Zartavszki Előzmény: #875969
szia, diagonal eseten az 1. es 4. hullamnak atfedesben kell lennie, itt nincs atfedes.
----------------------------------------------------------------------
Elliott tananyag:

Irányelvek

Irányelvek
---------------------------------------------------------------------------------
Tehát: "Az 1. és 4. hullám közötti átfedés azonban nem feltétel, és előfordulhat, vagy nem!"
ja, egyebkent jok az elemzeseid, regota olvasom oket, koszi