ja, egyebkent jok az elemzeseid, regota olvasom oket, koszi
ja, egyebkent jok az elemzeseid, regota olvasom oket, koszi
szia, diagonal eseten az 1. es 4. hullamnak atfedesben kell lennie, itt nincs atfedes.
Tehát jelenleg még nem dőlt el a lehetséges két forgatókönyv közül, hogy melyik valósul meg.
1.) az első: nincs kész a 4. hullám és mélyre 14.478-ra vagy 14.140-ig eshet.
2.) kész a 4. hullám, onnan egy impulzusszerű piros 1. hullám ment fel.
Innen indulhatott lefelé a piros 2. hullám. Ugyan csinált egy a-b-c hullámot, de csak a 38.2%-os hullámhoz jutott. Kicsit kevésnek tartom, ugyanis:
A 2. hullám jellemzően az 1. hullám 50%-a, 61,8%-a, 76,4%-a vagy 85,4%-a.
Ami a lényeg 15.041 alatt nincs már 2. hullám, akkor indul a nagy esés az új 4. hullám irányába!

Korábban a havi Doji gyertya után esés kezdődött. Múlt hónapban szintén Doji gyertyát kaptunk.
Hogy most is esés kezdődhessen ma piros gyertyát kellene kapnunk.

Sziasztok, jó reggelt!
Havi zárás!
Azért is érdekes a havi zárás, mert eddig 5 hónapon keresztül (13.518-as alj óta) zöld gyertyákat kaptunk.
Ha, ma 15.609 alatt zárunk, akkor előfordulhat, hogy a 6. hónap piros gyertya lenne.
Az esély közel van a piros gyertyához.

Van kockázata az elképzelésnek!
Ugyanis, ha Ending diagonal pattern alakzatot követ, akkor mehetne felfelé az 5. hullám tetejére.
https://invst.ly/vkzyj

Vagy a jobboldali, amikor a befejező átló, vagyis Ending Diagonál.

Nem lettek túl jók az adatok:
USA Advance GDP q/q
| 6.5% | 8.5% | 6.4% |
Unemployment Claims
| 400K | 382K | 424K |
Mint korábban már betettem két lehetséges célt látok a 4. hullám aljára.
Minimum cél: 14.778 környéke és maximális cél 14.140 környéke.

Like!
Pár napja néztem ezt pont, legutóbb elég sokáig táncolt a felhő felett. Persze nem törvényszerű, hogy most is így legyen. Illetve naposon ebből még akár a B 15.800 fölé is mehet?
Kérdezni akartam pont, hogy mi a p@cs van? KErestem a hullámokat :)
Naposon a shortos elképzelésemben a "B" hullám kialakításában vagyunk. (sárga kis kör)
A "halálkereszt" folyamatban van.
A 2. hullám "B" hullámánál 12 napos gyertya kellett, mostani "B" hullám eddig 8 napos gyertya idáig, de nem törvényszerű, hogy egyforma legyen - sőt-!
Ha nem ez volt a háromszög, akkor van egy nagyobb? A felette lévő rést is be akarják tölteni?
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a chartokat és a magyarázatot.
Igen köszi, már látom. Meg azt is, hogy mért zavart meg :) A pont előtt nincs háromszög... :)
Jó reggelt,
Köszi a chartokat és a magyarázatot is, így jobban érthető. Ami zavaró hogy a háromszög összefoglaló táblázatban a belépési irányból (szaggatott vonalak) a másik irányba megy ki tovább a kilépésnél a szaggatott vonal. Tehát ott nincs olyan scenarrio vázlat hogy lentről lép be a háromszögbe majd lefelé töri le.