Nézd meg a jobb oldali felsőt!
Jó reggelt,
Köszi a chartokat és a magyarázatot is, így jobban érthető. Ami zavaró hogy a háromszög összefoglaló táblázatban a belépési irányból (szaggatott vonalak) a másik irányba megy ki tovább a kilépésnél a szaggatott vonal. Tehát ott nincs olyan scenarrio vázlat hogy lentről lép be a háromszögbe majd lefelé töri le.
sztrovy A felfelé vagy lefelé szűkülésnek az ék esetében van jelentősége.
Háromszögnél szűkülésből és tágulásból is lehet lefelé, vagy felfelé menni.

Háromszöggel csak két esetben van értelme foglalkozni.
Mégpedig a 4. hullámokban és a "b" hullámokban.
Ha kialakul a lehetőség a háromszögre, akkor vizsgálni kell, hogy lehetséges-e a 4. hullám, vagy a "b" hullám.
Jelenleg most a 4. hullámra itt nincs esély.
A "b" hullámra, viszont igen. Ebben az esetben, miután "a" hullám jött lefelé, az elképzelt háromszöggel "b" hullám felfelé, ezért a háromszögből a letörésnek van nagyobb esélye a "c" hullám irányába.

Ezt szugeráltam ma én is. Jó kérdés, mivel felfelé szűkül én is erre gondolnék elsőre, de nekem rémlik egy olyan hogy a háromszögből a kitörés a felsőbb hullám irányába történik. Az meg talán most így vagy úgy de lefelé kell jöjjön. Vagy nem :)
Humor Herold. Szerintem nyomtassanak addig, amíg a dollár annyit ér, mint a magyar millpengő a forint bevezetése előtt.
A Fed szövege remek. Addig nyomtatunk, amíg "jelentős árstabilitást nem érünk el" .
Minden lehetőséget figyelembe kell venni.
A longos változat, mely szerint felment egy öt hullámos 1 hullám, akkor is le kellene jönni egy "c" hullámnak a 2. hullámhoz!
15.304 tesztelése lehetséges és ott dől el, hogy megyünk-e lefelé, vagy irány fel.

Lenthor a rövidebb távon az a-b-c szerkezeteket hogy látod? Azok élnek még?
Köszi
Köszi,
A minap pont ezt kerestem amikor írtad valakinek hogy azt írjuk mi lesz és miért. Ez a chart jutott eszembe pont, de akkor már elő keresni nem is kell.
Pedig az elemzők jobbára 16.000 fölé várják.
Szerintem eljön annak is az ideje, de most le kellene mennie,