Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: nincs cím

#8803 Kissherceg Előzmény: #8797

holnap még nem késő :))

Egyébként egy topik alapító moderált egyszer, de szerintem csak mókából. Nincs szükség használni, a lehetőséggel élni kell, nem visszaélni. Én bízom a fórumtársak szellemi ítélőképességében, szóval reményekkel teli vagyok a fórum iránt.

Felhasználó lista meg érdekes :)

#8789 Waszeitung Előzmény: #8784

Off

Tényleg jó kérdés hogy miért kultúráltabb itt a hangnem,sztem kevesebben ismerik az oldalt,remélem a bövülésével is megmarad ez a színvonal,a moderálásra nem volt még szükség ha jól tudom,de bízom benne hogy nem is kell,ha mégis durvulna a hangnem sztem azonnal kivágni az illetőt,pocskondiázzon máshol....

On

Holnap ismét érdekes nap lehet,sztem mi is visszanézünk a lentebbi szintekhez,nem nagyon van saját ereje az emelkedéshez piacunknak,lehet nekiállunk sávozni pár hónapot? :D

#8788 Amatoregy Előzmény: #8782

Na megnéztem. Nem biztos, hogy egyre gondolunk. A TA elemzéseket naponként megtaláltam.

Amire én gondoltam, hogy ha dt-zni akarok (mint ahogy nincs rá időm) akkor másoknál az rsi (x,y), macd (x,y) vagy egyéb indkiátorok jöttek be.

Annó én a múlt héten a támasz elesésekor hatiban végig vettem az esést, mert indikátorok szerint fordulni kellene...

#8784 Amatoregy Előzmény: #8782

Off.

Erre viszont nem találtam topikot ezért ideírom.

A PF-en irigyelték az itt irók kulturált hangnemét. Ott többen az erős moderálásnak tulajdonítják be, szerintem itt viszont "felnőtt" emberek írnak.

Köszönet ezért Neked (nektek) mint alkotóknak és a fórumtársaknak.

Légyszi terjeszd...

On.

Mindjárt megnézem...

#8782 Kissherceg Előzmény: #8779

ne a topik listát nézd, hanem a fent lévő kategoriákat, mert még nem ismered az oldalt :) Ott van fent részvény deviza stb kategóriák, tessék klikkelni rájuk :)

#8779 Amatoregy Előzmény: #8772

Végig néztem a topik listát. Cím alapján nem sikerült beazonosítani. Melyik az?

Amerikában mi történt?

#8772 Kissherceg Előzmény: #8770

tolják csak :)) Remélem :)

60percesen néztem, pénteki elemzésre pillants rá, azt hiszem akkor foglalkoztam 0912vel. 60perces charton.

TA topikot meg tényleg keresd meg, ott már elkezdtünk leírni pár hasznos dolgot és lehet kérdezni.

#8769 Amatoregy Előzmény: #8767

Kicsit bővebben ha nem gond..

"Megnéztem zárás után hatit szépen visszatesztelte az emelkedő trendet, amit megtett már egyszer és azon zárt, szóüval short nyitás volt az okos döntés. :)"

Milyen bontásban kell nézni? És mettől meddig? Milyen időtávon?

Bocs csak szeretném én is megérteni. (Amibrokerem van és krémest majszolok...)

Somlói nincs

#8767 Kissherceg Előzmény: #8765

Hali,

TA topik van, zárást nem lehet elemezni, mert nincs mit, az csak mutyi :)

Megnéztem zárás után hatit szépen visszatesztelte az emelkedő trendet, amit megtett már egyszer és azon zárt, szóüval short nyitás volt az okos döntés. :)

TA topikot talán közélet témakörben találod.

#8765 Amatoregy Előzmény: #8728

Herceg,

egy kérdés és egy kérdés?

Nézve a bux indexet záró szakaszban ment 100 pontot. (3 és 5 percesen ha jól látom) TA szerint ilyenkor mi szokott történni? Visszaadja?

Másik kérdés?

Nem akarsz (vagy a hozzáértők nem akarnak) egy TA topikot csinálni?

Például ezt a mai zárót TA szempontból elemezgetni, ki mit milyen beállításokkal használ (DT-re, Swingre, stb...)?

#8758 Amatoregy Előzmény: #8726

800!

Nekem adott pillanatban a 700 is elégnek tűnt. Ki is szálltam ott...

#8726 Csanyijoci Előzmény: #8697

nem gondoltam hogy 800 fölé megyünk basszus ezt egy kicsit elbasztam de akkor megnézzük hogy megy holnap bár lehet full kp-val nekiugrok otinak

#8689 Amatoregy Előzmény: #8687

Most nézegettem a többi. Szinte minden napi csúcson zárt. Ráadásul az utolsó 15-20 percben rohantak fel az árak.

Amerika lassan 1 hete emelkedik. (Remélem tovább is fog). Azonban egy kis visszateszt mindig szokott lenni nem?