Hmmmmmmmm én inkább eladnám helyedbe, de Te tudod , Te pénzed
Hmmmmmmmm én inkább eladnám helyedbe, de Te tudod , Te pénzed
Lehet itt zsákolni kell. Digi vásárlása lassan célegyenesbe kerül és már a Telenor is lőtávon belül van.
A szakmai oldalon van azért elég komoly emberanyag a BME-n, de nyilván kevesen vannak. Viszont te itt egy életképest bizniszben gondolkodsz, nem egy sima ner lopodában, ami ez a forig nevű szarság :D Ha lesz űrszektor, abból csillagászati pénzeket fognak kilopni, a részvényesek meg nézhetik a negatív eredményt.
Én ettől az űr izétől félnék főleg. Ez az űrtechnika nem a magyar gazdasági háttérhez való. Egyszerűen képtelenség itt nagyot dobbantani ezen a területen.
Már csak az űrtechnikai szakemberek hiánya miatt is illetve a fizikai távolság a végső vevőktől. Nyelvi akadályok, giga és bizonytalanul megtérülő költségvetések... Eltérő időzónák. Tapasztalatok hiánya... csúcstechnikák beszerzése, kifejlesztése,
nincs ez víz alá nyomva, ez egy darab szar, ami lebeg a posványban. egyébként egy akvitól miért kéne feljebb menni az árnak? bekerül X érték, amit X hitelből fizetnek, az egyenlet eredménye nulla. Sőt ha hozzáveszed, hogy piaci alapon veszteséges cég a ner mocsokban garantáltan veszteséges marad, akkor még csoda is, hogy 600 felett az árfolyam.
Osztalék bejelentése után kezdődhet is a rally.
Érdekes, hogy bármit vesznek, marad 620-650 között. Amolyan víz alá lenyomott labdának néz ki. Egy kockázata van, ha jővőre Fidesz bukik, akkor ez is megszenvedheti ezt.
Egyébként meg simán benne van egy nagyobb rally lehetősége, ha elengedik, ennél többet ér ez már szerintem.
durva volna (de nem lehetetlen), ha pár éven belül a telenort kiimádkoznák ppf csoportból.. telenor+digi ütős páros volna...
Jó veszteséges.
Hát, van benne fantázia, de a vesztesége elég tetemes.
Miért ? a zotp,mol,ricsi tetején se volt változás, sztem az lesz h a jatt 2:1 arányban megy majd kormány ellenzék között, ez volt az útépítkezéseknél a 2000-es éveknél és kb ez van a zosztrákoknál is. Meg fognak majd egyezni hamar sztem
Gondolom ezért is akarnak olyan szolgáltató céget, ami termeli a kp-t. Ha visszamondanák a szerződéseket, egy kormányváltással, akkor is ott van a lakossági rész, ahonnan jöhet a pénz, hogy túléljék azt a 4-8 éves időszakot, mire ismét a lábas közelébe kerülnek..
Kérdés, hogy mennyien maradnak? FB-n már most megy a hiszti, hogyha megveszi a ner, akkor felmondják a szerződést.. ettől függetlenül, sokan fognak az ár miatt maradni, vagy váltani, mint eddig is tették... :)
Lassan ez is olyan lesz , mint az Opus, mindent beletesznek.
Nem baj persze, csak a T-nél sem a távközlést meg a műsorszórást akarták megvenni, hanem az informatikai részt.
Ezekből a hirtelen nőtt Holdingokból nem tudom, hogy lesz-e valaha egy kormányokon átívelő Samsung szerű cég, vagy egy esetleges kormányváltást követő 3. évben már csak a gaz fogja benőni a telephelyeket...
Ez olyan mintha ránk bíznák Keri borkészletét! :D:D:D
https://www.portfolio.hu/uzlet/20201209/antikorrup...
Antikorrupciós rendszert vezetett be a 4iG
Izé...höhöhö :)
Én utoljára a E-STAR / ENEFI ügyben tettem MNB / PSZÁF felé bejelentést . Eltel másfél év . Válasz: Közel egy évig tartó a monitorozás szerint nem tűnt fel semmi. Miután jogi eljárást indíttattam kiderült és ugye nem kérték ki a cégek számitógépes rendszeréből az adatokat , ezert azok már két éves adatok , hát nincs meg már..
Viszont a brókercégemnek annnyíra tele lett mindennel töke / gondolom ők is nyakig szarosak voltak , hogy elég komoly kártérítést kaptam ( más ügyből de ott nem volt igazam , de azt mondták ezzel símitsuk el ezt is ezzel)