Most nem kell aggódnom, hogy rossz irányba megy, így kimentem kocsival a Börzsönybe.
Szerintem csak 14.800 után

Most nem kell aggódnom, hogy rossz irányba megy, így kimentem kocsival a Börzsönybe.
Szerintem csak 14.800 után

Hogy látjátok, most 15,180 körükről újra megnézi a 15.300-at?
KB58!
Jó lett volna-jó lett volna!
Most a fő irány lefelé.
Ha réssel lefelé nyit, akkor mit csinálsz?
Használd ki az adódó alkalmat, hogy hagynak ismét jó short beszállásra.
Jól gondoltam, ma reggel a tegnapi alj felett vagyunk 200 ponttal, tehát a 15040-től eddig jó lett volna a long.
Napos Ichimokun jól látható a jelenlegi helyzet, amire már korábban felhívtam a figyelmet.
A teljes emelkedés során kétszer ment le az árfolyam a Kumo (felhő) alá.
Először a 2. hullámnál és most ami a 4. hullám lehet.
A 2. hullámnál az első Kumo áttörési kísérletnél volt egy kis felfelé korrekció, majd nagyobb erővel ismét letörte a felhőt.
Ekkor váltott piros színre a felhő. Jelenlegi helyzetben a Kumo zöld vonala elindult keresztezni a pink vonalat és utána itt is piros lehet a felhő.

Prompton is jó lenne, ha engednének egy kis felfelé korrekciót.
15.224 vagy 15.310-15.336 esetleg 15.371.
Felette már csak 15.460 és 15.517 jöhetne szóba, de nem hiszem, hogy oda felengednék.

Sziasztok, jó reggelt!
Aki korán kell aranyat lel!
100- 100 pontot kereskedtem rövid időn belül fel és le.
Jelenleg megfogta az ék alsó szára, de szerintem le fogja törni.
Csak akkor mikor megy majd vissza az ékbe vagy az ék alsó szárához?
Lenthor, ezen a charton lenne helye a 14.800 körüli szintnek? Korábban már hiányoltuk ezt a leszúrást, akkor bőven volt hely, kérdés most hogy vágnak egybe a dolgok.
Egyébként most megy a telefon lehallgatási botrány. Lehet miközben ellenőriznek vettek egy két DAX részvényt a szakemberek!
Bezzeg, ha shortot nyitott volna reggel, akkor nem panaszkodhatnál.
Tanítgassad az okos telefonodat, a tőzsdei haszonszerzésre.