Csak nem a Balatonnál? :-)
Köszönöm. Tulajdonképpen nyaralunk, csak esett az eső és ezért ültem le a gép elé. Sajnos sok értelme nem volt.
Jó étvágyat!
De egy kis short nyitással talán a számla árát is visszakereshetnéd holnap.
Mondjuk és sem így ismerem őket. Mivel sajnos kihagytam a mai shortot (pedig a réssel le után csak lefelé ment), mára befejezem, inkább elmegyünk egy vendéglőbe.
Hagyják a lemaradókat a vonatra felszállni?
Hát, nem tudom. Nem így ismerem őket.
De az is lehet, hogy most kb. megvolt egy 5 hullámos esés az eddigi aljig és innen lesz egy 50-60%-os korrekció felfelé és csak utána le.
Milyen alj?
14.800 lehet közbenső alj. Arra már nem sok idő van.
Lenthor, szerinted mára meg lehetett az alj DAX-ban és SP-ben? A Chartok alapján, kis TF-en hogy látod?
Köszönöm a chartot.
Ahogy egyszer-kétszer nemrég beírtam, én július 21-27 között vártam az esés beindulását, de korábban jött.
Jobban kellett volna figyelnem a júniusi chartjaidra, arra, hoy Rocco szerint is elég lehetett fel a 15800 környéke.
-------------------------------------------------------------
Akkor KB58! Csak neked, hogy emlékezz rá!
Ha a 14.800-at letöri, akkor durva esetben a június 21.-én betett szerint 14.130 környékére is leszaladhat!
Valószínű, hogy 14.800-nál lenne egy felfelé korrekció az újabb esés előtt kb. 600-700 pont 15.400-15.500-ig.
Fibo-val:

Az Elliotthullam szerzőjének mai elemzése szerint naposon az első támasz 4250, aztán 4000.
https://www.elliotthullam.hu/spx-hetvege-163/
Jobban kellett volna figyelnem a júniusi chartjaidra, arra, hoy Rocco szerint is elég lehetett fel a 15800 környéke.