1) Miért áznak be rendszerszerűen egyes budapesti lámpás kereszteződések egy-egy nagyobb eső után?
2) Ha beáznak és nem szabályozzák a forgalmat, miért nincs forgalomirányító rendőr?
1) Miért áznak be rendszerszerűen egyes budapesti lámpás kereszteződések egy-egy nagyobb eső után?
2) Ha beáznak és nem szabályozzák a forgalmat, miért nincs forgalomirányító rendőr?
kíváncsi vagyok, hogy lesz-e töke meglépni, vagy elhúzza a választások utánra, mint ahogy teszi a dugódíjjal...
az ellenzék is sunyiskodik... szépen csendben elővásárlási jog bejegyezve az ingatlanokra...
Talán a Tóth Csaba még a közelbe se kerül ahhoz , hogy bármilyen pénzt el tudjon lopni! Hajrá Kutyákok !!!!!!
Sacó kajáját mégsem ehetem meg csak úgy egy ilyen helyzetben.
az aji kaját el se fogadtat? :D
A hölgy szembe jön velem, láthatólag siet, kezében valamilyen előrecsomagolt étel.
Amikor 2m-re ér, mélyen a szemembe néz és azt mondja:
- "Boldog Névnapot, Sacó!!!"
- Hát köszönöm!
(Ez nagyon mélyen érint, először fel sem fogom.)
Aztán ráébredek:
Nevem nem Sacó, de még becézni is nehéz lenne így.
És a hölgy füléből drótok türemkednek elő.
Így dróttal a fülében távozik ő, és én, ki nem vagyok Sacó.
Az idill véget ér.
https://www.langlovagok.hu/10850/eltunt-tuzoltasi-...
csak meglesz a dugódíj... kíváncsi vagyok, hogy ki meri bevállalni..
érdekes, egyik polgármester sem azzal kampányol, hogy még több parkolóórát fogok kihelyeztetni!, vagy hogy egysávosítani fogom a belvárost... de cserébe egy parkolót se fogunk építeni...
:) aki ügyes az ügyes..
el kell fogadni mások véleményét és a személyét, ez a valódi liberalizmus, nem az annak mondott szélsőbalos, libernáci szartenger.
Fasza kutyafuttató volt itt, de már nem.. kellett a hely a pénzsóvár 2 lábúaknak :(((
Dürer-kert, Kopaszi-gát, Rió helye.
Bocs, hogy beleszólok, de sztem ne durvuljunk. Maradjunk meg kulturált kommunikációnál. Maradjanak meg a topikok olyan színvonalúnak ahogy megszoktuk!
Ez mindenkire vonatkozik, nemcsak az előzményre!
istenem, ha a dicsekves fajna, nar nem elnel baszki... menj te is oda nyugodtan, utanuk... egyebkent irsz magyarul es beirsz egy szot nemetul az tok gaz... vagy az agyadra ment a meleg ? :)))
semmi nem zavar, kérdeztem.
Azt írtam én imádom Magyarországot és amit leírtam két helyet ott élnék egy darabig.
Nem értem hogy jött le, de én kirándulok Magyarországon és imádom, imádom a magyar tájat az embereket az ételeket, imádom az itteni illatokat gyümölcsöket. Szeretem vidéken az időtlenséget, a lassú életet, de nem élnék ott. Munkám kapcsán is időnként sokat kell utaznom az egész országban.
Utazom külföldre mert mozgat a felfedezés öröme...elhelyez a világban, szeretem az idegen kultúrát miközben viszem a sajátom.
Semmi különös nincs belgáknál németeknél osztrákoknál.. megyek mert dolgom van arrafelé de nem élnék ezekben az országokban..pár konyhai vagy kocsmai öröm más semmi... teljesen más a mentalitás... olaszok közelebb állnak hozzám.. ott a mediterrán terület is bennem van.. - bár érdekes a strandok nem- talán előző életemben.. Thaiföld pedig maga a megnyugvás és a béke.. Törököknél van egy-két hely mintha közöm lenne hozzá.. Sidében van egy kávézó.. végtelen megnyugvást érzek..nem akarok eljönni..egész nap ott lennék..
Utazom mert nekem a tenger nagyon fontos, fontos a teljes változás a kikapcsolódáshoz.. utazom mert ha itthol nyaralok akkor abból napi 1-2óra munka van, nem tudok 100%ban elszakadni..
Ugy érzed külföldön annyíra szar, szóhasználatoddal fasza , .miért nem csak ,Budapesten élsz. Kirándulhatnál a győnyőrű Magyarországon
Ne zavarjon , hogy más embernek más a véleménye.
Ha nem érezted jól magad se Ausztriában , se Németországban , se Hollandiában , se Dániában , se Svédországban ne menj oda. Többek között közel 10 éve kinnt élő családtagjaim , barátaim , távoli rokonok nem érzik magukat auslandernek. Sőt ott szültek gyerekeket , ott fizetnek nyugdíjat , adót. Nem gyökértelenek. Van saját ingatlanuk , cégeik , munkájuk.
Egyébként már vettünk közösen spanyolországi nyaralót , hogy n is , ők is ott pihenjünk akár nyugdíjasként.