Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Kérdéseim a következők:

#875615 TrendMan

1) Miért áznak be rendszerszerűen egyes budapesti lámpás kereszteződések egy-egy nagyobb eső után?

2) Ha beáznak és nem szabályozzák a forgalmat, miért nincs forgalomirányító rendőr?

még kevesebb parkolóhely

#875035 prfecó Előzmény: #874739

Talán a Tóth Csaba még a közelbe se kerül ahhoz , hogy bármilyen pénzt el tudjon lopni! Hajrá Kutyákok !!!!!!

Boldog drótnapot, vedd le a kalapot!

#875025 TrendMan

A hölgy szembe jön velem, láthatólag siet, kezében valamilyen előrecsomagolt étel.

Amikor 2m-re ér, mélyen a szemembe néz és azt mondja:

- "Boldog Névnapot, Sacó!!!"

- Hát köszönöm!

(Ez nagyon mélyen érint, először fel sem fogom.)

Aztán ráébredek:

Nevem nem Sacó, de még becézni is nehéz lenne így.

És a hölgy füléből drótok türemkednek elő.

Így dróttal a fülében távozik ő, és én, ki nem vagyok Sacó.

Az idill véget ér.

még kevesebb parkolóhely

#874739 Koffein

https://www.langlovagok.hu/10850/eltunt-tuzoltasi-...

csak meglesz a dugódíj... kíváncsi vagyok, hogy ki meri bevállalni..

érdekes, egyik polgármester sem azzal kampányol, hogy még több parkolóórát fogok kihelyeztetni!, vagy hogy egysávosítani fogom a belvárost... de cserébe egy parkolót se fogunk építeni...

????

#874431 Ibiza Előzmény: #874400

:) aki ügyes az ügyes..
el kell fogadni mások véleményét és a személyét, ez a valódi liberalizmus, nem az annak mondott szélsőbalos, libernáci szartenger.

https://telex.hu/szorakozas/2021/06/18/durer-kert-megnyitas-kopaszi-gat

#874424 Koffein Előzmény: #874423

Fasza kutyafuttató volt itt, de már nem.. kellett a hely a pénzsóvár 2 lábúaknak :(((

https://telex.hu/szorakozas/2021/06/18/durer-kert-megnyitas-kopaszi-gat

#874423 TrendMan

Dürer-kert, Kopaszi-gát, Rió helye.

????

#874403 matgab Előzmény: #874400

Bocs, hogy beleszólok, de sztem ne durvuljunk. Maradjunk meg kulturált kommunikációnál. Maradjanak meg a topikok olyan színvonalúnak ahogy megszoktuk!

Ez mindenkire vonatkozik, nemcsak az előzményre!

????

#874400 Röné Előzmény: #874376

istenem, ha a dicsekves fajna, nar nem elnel baszki... menj te is oda nyugodtan, utanuk... egyebkent irsz magyarul es beirsz egy szot nemetul az tok gaz... vagy az agyadra ment a meleg ? :)))

????

#874392 Ibiza Előzmény: #874376

semmi nem zavar, kérdeztem.
Azt írtam én imádom Magyarországot és amit leírtam két helyet ott élnék egy darabig.
Nem értem hogy jött le, de én kirándulok Magyarországon és imádom, imádom a magyar tájat az embereket az ételeket, imádom az itteni illatokat gyümölcsöket. Szeretem vidéken az időtlenséget, a lassú életet, de nem élnék ott. Munkám kapcsán is időnként sokat kell utaznom az egész országban.
Utazom külföldre mert mozgat a felfedezés öröme...elhelyez a világban, szeretem az idegen kultúrát miközben viszem a sajátom.
Semmi különös nincs belgáknál németeknél osztrákoknál.. megyek mert dolgom van arrafelé de nem élnék ezekben az országokban..pár konyhai vagy kocsmai öröm más semmi... teljesen más a mentalitás... olaszok közelebb állnak hozzám.. ott a mediterrán terület is bennem van.. - bár érdekes a strandok nem- talán előző életemben.. Thaiföld pedig maga a megnyugvás és a béke.. Törököknél van egy-két hely mintha közöm lenne hozzá.. Sidében van egy kávézó.. végtelen megnyugvást érzek..nem akarok eljönni..egész nap ott lennék..

Utazom mert nekem a tenger nagyon fontos, fontos a teljes változás a kikapcsolódáshoz.. utazom mert ha itthol nyaralok akkor abból napi 1-2óra munka van, nem tudok 100%ban elszakadni..