Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

zabtej

#875491 Fornit Előzmény: #875487

Én naiv? Azok után hogy tegnap megkérdezted, hogy kellene adózni egy esetleges seadrill nyerő után? :)

Az a részvény a faktor referenciamunkája lehetne :)

dotcom lufi

#875384 Koffein

Kanji bá lemaradt? :)

"Hussein Kanji, a londoni székhelyű Hoxton Ventures partnere szerint az amerikai technológiai szektor árazása a dotcom lufi 2000 márciusában bekövetkező kidurranása előtti állapotokat idézi. Erre a véleményre erősít rá a CB Insights üzleti elemzőcég kutatása is, melynek eredményei alapján a startupok globálisan eddig 292,4 milliárd dollárnyi forráshoz jutottak idén, aminek köszönhetően az év végéig minden bizonnyal meg fogják haladni a forrásgyűjtésben a tavalyi évet, amikor 302,6 milliárd dollárnak megfelelő befektetést gyűjthettek be összesen. A 100 millió dollárt meghaladó gigabefektetések száma 2021 kezdete óta elérte a 751-et – ebben a tekintetben már sikerült is meghaladni a tavalyi évet, amikor összesen 665 ekkora volumenű tranzakcióra került sor. „Volt egy időszak, amikor ha beleírtad a céged nevébe, hogy .com, akkor a nyilvánosan kereskedett részvényed ára felment. Túlzottan lelkesedtek az emberek a következő nagy dolog elkapása reményében. Kissé úgy érzem, mintha 1999-et írnánk. Túl nagy a kínálat és túl nagy a lelkesedés” – nyilatkozta Kanji úr a CNBC-nek a technológiai szektorba való befektetési trendekkel kapcsolatban. A spekulatív befektetéseknek köszönhetően 1995 és 2000 között 400%-ot emelkedett a Nasdaq kompozit részvényindex, majd a dotcom lufi kidurranását követően 2002 októberéig elvesztette az értékeltségének a 80%-át. „Meghatározó a kimaradástól való félelem. A vállalatértékelések egyre távolabb kerülnek a valóságtól” – jellemezte a mostani helyzetet Kanji úr, mellyel kapcsolatban párhuzamot vont a ’90-es évek végének állapotaival."

CRSR

#874512 Koffein

na visszatért oda, ahonnan elindult... Corsairt ismét lehet 32 körül vásárolni...

37-nél vettem... Csak el…

#874118 matgab Előzmény: #874115

37-nél vettem... Csak el kellett mennem meetingelni és nem tudtam menet közben eladni... :-((((

Legalább a Vaxartot nem vettem vissza, ennyi vigaszom van.

a qrva élet... corsairt …

#874109 Koffein Előzmény: #874093

a qrva élet... corsairt én is nézegetem, múlt héten majdnem belevettem, de másba pörögtem, pénteken már nem kereskedtem... most meg a wsb falka rászállt... kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudják megtépni..

Corsair vételen gondolko…

#874093 matgab Előzmény: #873972

Corsair vételen gondolkodom már néhány hete... Lehet lecsúsztam?

Oatly-t is utolsó pillanatban vettem , de azt sem eleget...