Ez most mit mond nap végére? Nem azt, hogy esni kéne?
Az biztos, én is elgondolkodtam, hogy vissza üljek-e a short vonatra. Úgy hullámzik 12:00-óta mint egy b, 2, vagy 4 hullám.
Lehet, hogy még nem akarják beejteni vagy csak bizonytalanságot keltenek (ahhoz nagyon értenek).
Szia Lenthor!
Köszönjük a chartokat. Nagyon jók voltak a jelölt szintjeid. Sajnos nyitás után nem figyeltem a DAX-ot, hogy a réssel nyitás után csak lefelé megy, ahogy vártad, így sajnos kimaradt ma a DAX short részemről.
Mai nap Tweezers Top japán gyertyát kaptunk.
Általában trendfordulót jelent, de meg kell várni a holnapi megerősítést!
----------------------------------------------------------------------
Ha így marad, akkor a Tweezers Top gyertya megerősítést kaphat mint fordítós jel.

Zárásig vissza kellene mennie, hogy longos legyen, egyébként mehet tovább lefelé.
15.307 is érdekes szint lenne egy fej-váll alakzat kialakításához.
Csak lehetőség!

Én most első körben eladtam a short pakkot. Ez a hullám a-b-c kell legyen? Csak lesz egy visszahúzás után újabb kör vajon lefelé Amcsi nyitásnál? Mert ebbe már volt egy visszahúzás. Hogy látjátok
Sziasztok, jó reggelt!
15.735 és 15.820 között semleges oldalazós terület. Ki kell várni, hogy melyiket töri.
a,) 15.820 felett lehet longot nyitni (ellenállások: 15.870-15.940-16.020 és 15.128)
b.) 15.735 letörésével lehet óvatos shortokat nyitni (támasz: 15.670-16.610-15.550 és innen meglátjuk)
Szerintem, ha felfelé tartanánk, akkor is le kellene mennie 15.610-15.640-ig, ahol lenne az 5/ii hullám. Emiatt kicsit nagyobb esélyt adok a lefelé iránynak.