Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a chartokat. A helyzet az utobbi időben egyre bonyolultabbá válik, nem egyszerű.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a chartokat. A helyzet az utobbi időben egyre bonyolultabbá válik, nem egyszerű.
Most nekem is van két elképzelésem. Nehéz dönteni.
1. A nagy 4. hullám háromszögében vagyunk, melynek az alja kb. 14.800 környékén van és utána fel az 5. hullámba,
2. Már kész a 4. hullám (a-b-c hullámokból) és már az 5. hullám 5/i hullámában vagyunk.
kb. így:

Jó a fraktál Ahogy nemrég beírtam, az utóbbi három évben július 21-27 közötti indulással esett a DAX legalább 1000 pontot. Úgy érzem, ebben az évben is ekkor kell résen lenni. Addig belefér egy újabb ATH (az SPX-ben is, amit most Pomperj kb. 4400.ig vár a legutóbbi chartja alapján, lásd Financial Forecasts fórum #46604 hozzászólás.
Szuper. Gondoltam, hogy helyi probléma nálad, mert itt többeknek sikerült betenni a chartot.
Itt már elég sokan berendezkedtek esésre:
Gondolom ezt előbb felfelé megeszik aztán lesz zakó.
Ahogy most próbáltam: nyitottam egy inkognitó ablakot és ott sikerült. Egy böngésző cache törlés feltehetően ezt rendezné normál módban is.
Látszik! Akkor én miért nem tudom betenni?
Ti hogy tettétek be?
Nekem, megvastagítani sem engedi a szöveget fent a B betűvel!
Egy próba:
https://invst.ly/vdttv
Látszik a kép is?
Kellene egy ilyen mozgás.
Teljesen hasonló a jelenlegi helyzet.
A pink és zöld felhő alakjára is felhívom a figyelmet.
Próbálja már meg valaki, betenni ezt a képet, csak próbaként.
Persze ezt úgy szokta csinálni, hogy hétfőn réssel fel, majd megfordul és kedd reggelig esik folyamatosan.
Jó kérdés?
Hétfőn inkább lefelé várom. Most már tőlem mehetne 14.800 irányába. Megcsinálta a longosok kiütését, megcsinálta a shortosok kiütését, most már visszatérhetnénk a szabályosabb mozgásokhoz.
Nekem ugyan ez a mozgás tetszett, mert számítottam rá és le is kereskedtem
Hétfőtől egy kicsit tartok, nehogy felrántsák 16.000 környékére.
De már itt lenne az ideje a valós lefelé iránynak.
Hétfőn már július 12. A hónap végén már lefelé kellene tartanunk.