Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

kertvárosi

#875213 prfecó Előzmény: #875212

ja ne félj XVII kerültektől ..... megvárjuk mikor lejösz..........., ., remélem autópálya matrica megvétel nem tart vissza :))).......... persze a budapesti szellem........... meg Orbán pr fogása......... meg dingsbums

kertvárosi

#875211 Ibiza Előzmény: #875195

olyan vagy mint a hüjegyerek..na de miééért?
ki mondta nem Pr? azt mondtam tök praktikus volt a reptérről jövet lenyomni..kb 15 perc.

kertvárosi

#875209 Ibiza Előzmény: #875191

sejted mennyi időm van Velencére lejárni....majd egyszer tán..

Édesanyám van lent nyáron.. ha arra van dolog beugrom.
Minden évben kiváltom a horgászengedélyt jó ha 2-3 alkalommal horgászom. Idén még nem sikerült.

kertvárosi

#875208 Ibiza Előzmény: #875194

persze promo volt.. ha jól rémlik aznap külföldön volt és sztem a reptérről jött, azért oda szervezték, kb 2perc kitérő és pont az volt a lényeg egy hagyományos kis újságos bodega legyen. Már nagyon kevés van.
Általában sétálóutcákban vagy metro kijáratoknál vannak újságosok, szerintem jól választottak.. gondolom biztonsági szempontból is rendben volt..nem annyira forgalmas, nyílt terület..4 irányban utak... A pasi is egy nagyon kommunikatív pöcs, képes egész nap elbeszélgetni mindenkivel, nem hülye csak nyomja a magáét.

kertvárosi

#875195 prfecó Előzmény: #875187

ibiza , kezded annyíra lejáratni magad..........

orbán eljátszotta a pr produkciót , enníre bonyí és bevetted/beszoptad. Mellesleg a parton nem lévő nyaralók nyugodt megélhetést bíztosít , de Te ezt is jobban tudod

kertvárosi

#875194 Koffein Előzmény: #875187

Ez egy megrendezett pr akció volt :)

Bemehetett volna egy Relaybe is. Mivel a kisember megmentőjét próbálja megtestesíteni, ezért olyan újságárust kerestek, ami klasszikus értelembe vett újságos. Ami ritka, mint a fehér holló :)

Tény, ami tény, zseniális húzás volt, hogy maga a big boss megy el újságot venni, hogy megnézze, tényleg akkora elnyomás van-e, mint ahogy mondják...

Mégis emberibb, főleg az alsóbb osztály részére, mint a fegyőr insta oldala :P

jún. 28án hajókázás helsinki fele / 29én 33fok, bécs, bécsiszelet, jéghideg sör... tudni kell élni na ... qrva nagy diktatúrába ennyire elvan nyomva, hogy csak úgy kiruccan bécsbe, bécsiszelet enni XD

kertvárosi

#875193 KawaBazsy Előzmény: #875192

Ok, cool! :-) A Velencei tóra amúgy az Usa autó fesztivál (Lakeside Weekend) keretein belül szoktunk évente (családilag) menni, de sajna idén is elmaradt. Fórumos röff még nem volt ott, utoljára Kerikoma tartott Zombán.

kertvárosi

#875192 prfecó Előzmény: #875191

sup-ot adok , viszont büfében nincs szeszárusítási engedély..........Pesten van , de az tényleg döglődik

kertvárosi

#875191 KawaBazsy Előzmény: #875187

"Nekem nyaralóm van Velencén"

Igazán tarthatnál már egy "Erdőbénye" stílusú összeröfföt.. :-)

kertvárosi

#875187 Ibiza Előzmény: #875182

:) nem megy a velencei biznic? kicsit frusztrált vagy füles. Döglött halakat ne felejtsd el korán reggel elrejteni.
Ha te nem érted attól még másoknak mehet. Nekem nyaralóm van Velencén ismerem a helyzetet. Nyaralók nem nagyon mennek oda, max a hétvégére leruccanók, a part nem jó a víz nem balatonos. Horgászni tökéletes (volt mert valami barom kibetonozta a partot 60cm-es mellvéddel)

Orbán mit csinált? Ennyire bonyi? gondolom mondta, egy sima mezei újságárusnál álljanak meg ahol megnézi a választékot.
Itt könnyen meg lehet állni és könnyen elérhető.

megmutatom milyen könnyű.
googli - újságárusok.. térképre kattintasz..

trataaaaam
újságárus – Google Térkép

már ott is van.

Tudom, nagyon büszke kertvárosiak is élnek itt akik a város szélén mint vidékiek lesik a másikat. És persze hangoztatják ők biza friss levegő meg a Gellérthegy magassága és megtehetnék de hát ők nem a belváros... ok. de ez nekem vidék...Miért nem a Rózsadombra mennek? ott is friss levegő és városiak laknak.. DE. Mindenkinek saját döntése. Én az életet a nyüzsgést szeretem nem a kutyaugatást hallgatni reggelig. Szeretem a nyüzsit és bemenni egy csöndes világos lakásba, egy nyugiba, lemegyek 4 emeletet és vastagon az élet. 10féle étterem, plázák, Dunapart.. Metró villamos, gyalog elérek mindent.

kertvárosi

#875182 prfecó Előzmény: #875170

nevetséges vagy , amikor nincs tudásod , csak összefüggés nélküli handa - bandázol

Mondd el pocakos mit csinált az újságosnál ,de érthetően , hogy a Velencei tó mentén klimatizált helységben is megértsék a ketvárosiak.

Tudod nem csak büdős belvárosiak élnek az országban)))

kertvárosi

#875172 Ibiza Előzmény: #875153

Nem tudom beszél e nyelveket, még nem tünt fel.
De figura.

De hasonlít a GRU2 gonoszához.
JASON SEGEL - Despicable Me AUTOGRAPH Signed 8x10 Photo at Amazon's  Entertainment Collectibles Store

kertvárosi

#875170 Ibiza Előzmény: #875153

gyere be a napról. összefüggéstelenül beszélsz. Iszol te eleget? kéne.. de ne rövidet mert olyan leszel mint a bólogató kacsa.

Játékok a fizikában, fizika a játékokban | Sulinet Tudásbázis

kertvárosi

#875153 prfecó Előzmény: #875151

kertvárosi vagyok ezért mi van a 8 kerben? Jobbikos, 3 nyelven beszélő pali, beépített újságos hogy Orbán nála vásárol HVG és Népszavát? ez biztos ? nem a hőségriadó miatt ?

szomszédok

#875151 Ibiza Előzmény: #875111

Ismerem az újságost vagy 30éve.
8.ker Szigony utca.
Mindig nyomja a gondolatait a vásárlókba.
Valamikor jobbikos volt, sok dolgot kever kavar.
Régen volt rá 5 percem de mostanában már fárasztó.

enyedi ildikó "közösség formáló DNS"

#875148 Ibiza

hm..
az SZFE kapcsán..
.."Ráláthattunk arra a titkos közösség formáló DNS-re ami aktivizálta és csodás teljesítményekre ösztönözte a foglalás idején akár a frissen belépő elsősöket is"...

hát igen.. kicsúszott.. ezért kellett szétszedni ezt a libernyák tanyát.. akik kirekesztettek és kiszorítottak mindenki mást.. ezért? mert bennük nincs ez a titkos DNS? ..hm hm akkor generikusan vagy akár genetikusan is lehet valaki alávaló?

Régebben alap volt nálam a hvg .. ma már nem veszem..libsi mocsokáradat dől belőle ( az alapítók meg forognak a sírjukban).. néha azért megkínozom magam vele... ilyenek ugranak ki belőle.