Regisztráció Elfelejtett jelszó

kertvárosi

Ibiza Előzmény: #875182

:) nem megy a velencei biznic? kicsit frusztrált vagy füles. Döglött halakat ne felejtsd el korán reggel elrejteni.
Ha te nem érted attól még másoknak mehet. Nekem nyaralóm van Velencén ismerem a helyzetet. Nyaralók nem nagyon mennek oda, max a hétvégére leruccanók, a part nem jó a víz nem balatonos. Horgászni tökéletes (volt mert valami barom kibetonozta a partot 60cm-es mellvéddel)

Orbán mit csinált? Ennyire bonyi? gondolom mondta, egy sima mezei újságárusnál álljanak meg ahol megnézi a választékot.
Itt könnyen meg lehet állni és könnyen elérhető.

megmutatom milyen könnyű.
googli - újságárusok.. térképre kattintasz..

trataaaaam
újságárus – Google Térkép

már ott is van.

Tudom, nagyon büszke kertvárosiak is élnek itt akik a város szélén mint vidékiek lesik a másikat. És persze hangoztatják ők biza friss levegő meg a Gellérthegy magassága és megtehetnék de hát ők nem a belváros... ok. de ez nekem vidék...Miért nem a Rózsadombra mennek? ott is friss levegő és városiak laknak.. DE. Mindenkinek saját döntése. Én az életet a nyüzsgést szeretem nem a kutyaugatást hallgatni reggelig. Szeretem a nyüzsit és bemenni egy csöndes világos lakásba, egy nyugiba, lemegyek 4 emeletet és vastagon az élet. 10féle étterem, plázák, Dunapart.. Metró villamos, gyalog elérek mindent.