Én 450-röl indítottam, és csak profitvédőt tettem be 410-re, fel is jött érte!! SZemét!!
Én 450-röl indítottam, és csak profitvédőt tettem be 410-re, fel is jött érte!! SZemét!!
10 nap mulva érdekesebb lesz...
http://kepfeltoltes.hu/view/090717/BUX0912_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
közbe kiléptem a shortból 350 -en...újabb shortra várok..vagy inkább long ?
nemtudom....majd OTP -t figyelem..amint tele lesz a képernyő piros csíkokkal , short :D
na jól van, támogatják pár száz darabbal a longomat, kár hogy lefele nem tudtam keresni, onnan meg id vissza :)
Elég jól megállt itt háromszázon, de valamerre el akar indulni. Azt kéne valahogy eltálálni, de totyorog Molly is Oti is meg Ricsi is:-)
kivételesen a jó irányba ment, mihelyst indítottam a shortot :D...el ne kiabáljuk...
elmentem kajálni látom pluszban a 410es vételem 70en beraktam nem vitték, alá álltam utána 59es alá 55-tel, de valamit elcsesztem.. na mindegy.. valahogy kihozom pluszba :)
short indult 16430 -on....nem bír már tovább menni meglehet...mindegy ez jó short belépő már..
pedig csak ne hajtsd felfele az árakat :))
lehet, hogy mindenki aki vett rossz gombra tenyerelt? :)
longot most zártam én is...USA kezd rosszul festeni...várok hogy elvigyék a shortomat :-)
hülye vagyok én? 455 ön én vettem 20kt-t.. pedig eladni akartam 1 et kapkodtam és rosszat okéztam le.. na nem baj ez be szokott jönni.. és kényszerből pozit szokott nyittatni velem
Na én kiszálltam, megyek balcsira.
Ez a long hozott egy kis bukót, de nem vészes. Legalább a tőkémet megvédtem.
Viszlát hétfőn!
tudom.. az év végén van..
minden esetre a jelenlegi állapothoz, nagy forgalom várható 16.00után