15.690-es zárás. Dobhattak volna még 10-15 pontot rá.
Fő a bizonytalanság.
15.690-es zárás. Dobhattak volna még 10-15 pontot rá.
Fő a bizonytalanság.
15.625-nél a bikák akcióba léptek és megvédték a kitörést!
Holnaptól mehetne 15.800 irányába.
Kitörtünk felfelé!
Most már csak annyi kell, hogy új ATH-ra menjünk, hogy a zárás 15.700 felett legyen!
lassan szűkre húzom a long stopot, ide vártam
Vajon megint lefelé indítják, mint tegnap vagy pont fordítva, felfelé?
Pont most vagyunk a vízválasztó szintnél!
15.650 felett long, alatta csoroghatunk lefelé!
Szia Lenthor! Nálam is ilyen gond volt múlt héten, nem engedte még a ctrl+c- t sem, aztán a következő Windows frissítésnél megoldódott. Legyen meg az előző csúcs, a többi már ajándék.
Bennem már így is eléggé felszították a feszültséget a tegnapi gyors eséssel, ma meg az ugyanoda visszaemelkedéssel...
Bár már megszokhattam volna, az utóbbi időben mindig ezt csinálják.
Sziasztok!
Semmit nem enged most bemásolni nekem.
A 875066 számú beírásom alapján, még most is felmehet a "d" hullám 16.000 környékére, hogy a feszültséget tovább szítsák!
Sziasztok, jó reggelt!
Dax vissza az ékbe, szerintem ijesztgetés volt tegnap, megakarják csinálni az ék felső szárát.
https://www.tradingview.com/x/8RYOSv3H/
SAP kitörésben, cél1 130 Euro
Kb. 65 ponttal az ék alsó vonala fölé ment ma reggel a nyitás után, szerintem ez már több a visszatesztnél, nem fordult le az ék alsó vonaláról. De a robotok még bármit csinálhatnak ma (is).
Ez már tovább fel, vagy még visszateszi kategória ami most történik?
Sziasztok, jó reggelt!
"medvék"
15.603 letörésével , majd a fontosabb 15.550 letörésével eljuthat 15.460-as szintig.
15.460 nagyon fontos szint.
Ha 15.460 alatti zárást (másnap megerősítik) akkor
nagyobb esés kezdődhetne 15.000 vagy 14.800-ig.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegnapi alapján nem volt 15.460 alatti zárás ma még. 15.465-nél egyelőre fordult. Ha a zárás 15.460 alatt lesz, akkor a medvék mindent beleadhatnak.

Az ék letört. Lehet egy visszateszt, ott kell figyelni, mert ha megy tovább fel. akkor az alakzatnak vége.