Rendben, nem fogok idelátogatni.
Ezt a honlapot én nyitottam, ha nagyon visszanézel akkor láthatod, hogy Elliott hullámelméletet figyelembe vevők számára.
Nincs tapsolóhadam és Tőled sem várom el, hogy beálljál a tapsolóhadba.
Ha, nem tetszik az elemzéseim és nem tűröd a kritikát, akkor kérlek ne látogass ide.
Fel lehet fogni természetesen. Irányváltás reményekor mindig kirázás van (ezt én kicsapásnak nevezem), mert a stopokat ki kell szedni. A tózsde úgy működik, hogy abból a pénzből lesz a nyereség, amit másoktól elveszünk.
Ha korrekt lennél, de nem vagy az, akkor ezt a szövegrészt nem hagytad volna ki:
"Az alakzatnál kitörés a csúcson, annak közelében lenne, de nehezen tudom elképzelni, hogy az tényleg július 5. - 7. körül lenne. Meglátjuk. Valójában az alakzat kereskedése visszafelé biztonságos, mert ha látom, hogy 14498-tól fordul, akkor biztos lehetek benne, hogy vissza megy a tengelybe."
Fellehet fogni, hogyha nem esünk 15.630 alá akkor egy "medve csapda" volt az elmúlt napok mozgása!
Ha viszont sürgősen visszaesnénk 15.630 alá, akkor hamis kitörés és így már "bika csapda" lenne.
Lenthor! Tegnap azt írtad, vételi jelet kaptunk és estünk, ma azt írtad, a medvéké a terep és felmentünk. Ez nem baj, mert ilyen a tőzsde, menni kell utána. De velem ne kötekedj, mert azt is leírtam, hogy a háromszög alakzat célára akkor valósulna meg a várakozásnak megfelelően, ha a több nap múlva elérendő csúcson kitörés van.
Ezt írtam. Megvolt a 3. érintés alul és visszajött a tengelyhez.
Nekem az az elképzelésem a mai prompt értékek alapján, hogy az árfolyam ebben a háromszögben fog mozogni. Kiindulás 15803, első érintés 15304, második érintés ma 15.670, harmadik érintés a háromszög alsó szárán 15440-470 körül lehetne. Ha ez megvalósul, akkor a csúcs közelében az 50% fiboról fog letörni és lemegy a 2.618 fiboig, azaz 14498-ig, onnan pedig vissza a tengelybe 15.553-ig.
-------------------------------------------------------------------
De én nem hullámelméletezek Lenthor. Az én háromszögemnek tűpontos tengelye és csúcsa van, amit a kiindulási pont és az első érintés 50% fiboja ad meg. Hosszú távon még sosem próbáltam. Napon belül (másnap) viszont működik.
----------------------------------------------------
Tehát a csúcs és az első érintés 50% fiboja a tűpontos tengely!
Három érintés megvolt, csak a csúcs nem volt meg, tehát nincs kész alakzat. Azt is beírtam, hogy ha szétfeszítik, akkor storno. Kötekedésen kívül olvashatnál is néha. Egyébként sem írtam volna be, ha nem lebasztál volna, hogy miért nem írom le az elképzelésemet. Na, de veled basszus soha, többet semmiről nem értekezem. A tapsolóhadhoz azért nem csatlakozom, mert bár mint mondtam, tetszenek a hiullámelméleteid, azért többszáz pontos benézéseid vannak az irányt illetően, amit nem mindenki bír marginnal. Olyankor átszámozod a hullámaidat, mert ezt a hullámelmélet kétség kívül megengedi. Csak a margin nem.
Sajnálom Te tetted be az elképzelést én csak lerajzoltam. Olvasd vissza amit leírtál. Ha nem jött be az elképzelés, akkor nem kell még utána is ragaszkodni hozzá.
Csak segíteni szerettem volna, hogy mi volt az elképzelés és mi a jelenlegi helyzet.
Ha TE ezt kötekedésnek veszed, akkor az a Te dolgod.
Ezt nem értem. A túpontos tengely és annak csúcsa MINDIG OTT VAN, ahova a fibo mutat, legfeljebb nem valósul meg az alakzat. Hol vagyunk még a háromszög csúcsától, tehát az alakzat esetleges megvalósulásától? Én N E M hullámelméletezek. De többet semmit nem írok be, mert kötekedsz. Ezt majd valaki mással kell tenned a jövőben, bár úgy látom, más sem mer beírni ide semmit (gondolom, nem véletlenül), azon kívül, hogy köszönjük és klassz volt minden.
A hsz.-ben az "e" hullámnak nem kell feltétlenül felmennie a felső vonalra.
Miután "B" hullám van és itt lehet háromszög, így érthetőbb az utóbbi napok hektikus mozgása.

Igen, ezt célszerűbb figyelni, mint az EUWAX-ot, mert időben jobban szinkronban követi a DAX mozgását.
Aki korán áll shortba, annak kiszedik a stopját. Ezt mindig elfelejtem.