15.700

Fel: 15.680-15.700
Eddig: 15.675
-------------------------------------
most már 15.684
Az utóbbi napokban valóban így van. Terveztem is longot nyitni, de lekéstem róla.
Reggel mindig számítani kell egy 100 pont körüli nyargalásra és menni utána. Tudom, ez nehéz, nekem még mindig nehezen megy, hogy felüljek rá és ne törődjek semmivel, csak a következő szintvonalat nézzem és húzzam utána a stopot. Pedig ezeken a nyargalásokon lehet a legjobban keresni. Utána megszeppent tötyörgés fél napig.
Na erre kíváncsi leszek!
Megvan a lehetőség, hogy elinduljon lefelé a "C" hullámhoz.
Majd hamarosan kiderül!
Csak a mostani "e" pontnál lehetett volna egy jobban kivehető a-b-c hullám. Árnyalja egy kicsit ennek a hiánya.
Igen, a 15456-ot még kihagyta.
Az előbb az bosszantott fel nagyon, hogy percek alatt felhúzták több, mint 100 pontot.
De, akkor mit szólnál. ha innen most elindulnának a 15.456 környéki alsó szintre.
Pedig azt még kihagyta és ha megcsinálná, akkor lenne káromkodás!

KB58.
A Futuresen kb. 20 pont eltérés van.
Ott az elemzésem szerint 15.513-ról indulhatott fel. 15.516-ról indult!
Csak mint lehetőség teszem be, mivel "b" hullámban vagyunk, így vissza is jöhetünk és utána 15.700 vagy a felett jelzett érték.
De mehetünk azonnal 15.700 fölé, de akkor nincs háromszög.

Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a chartokat.
Saját véleményem a mai nyitásról: Azért megtoszhatnák az anyjukat, akik így rángatják.
-------------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!

Valójában a fibot mindkét irányban kihúzom - hiszen nem tudjuk, hogy merre fog kitörni - és mindkét irányban ugyanott van az 50% fibo.
Most azért húztam 802-től a fibot, mert lefelé várjuk, és nem akartam, hogy bonyolult legyen az ábra. De rövid időtávon mindig két irányban fibózok. 3 pontos stopról nincs szó, a háromszög oldalvonalához igazítjuk a stopot (hogy a háromszögön kívül legyen..
Te a 0-át 802-ről húzod, holott ott a 100-nak kellene lenni. A múltból indítjuk a fibót, viszont , akkor a tengely nem ott lesz, így a 3 pontos stop akkor kevés nem?
Nem értem a kérdésedet. Mit értesz az alatt, hogy a múltból húzom?
Bocs, hogy belekérdezek, de, ha a fibót a múltból húzod, akkor az 50% nem máshova esik? Előre is köszönöm a válaszod.